Seria Galaxy Book 4 disponibilă la nivel global începând de azi

174
galaxy-book-4
Sursă foto: SammyFans

Samsung Electronics a anunțat în weekend că seria Galaxy Book 4 va fi disponibilă pe piețe selectate începând de azi. Cea mai recentă gamă de PC-uri premium de la Samsung oferă experiențe inteligente și puternice care reunesc performanțe extrem de optimizate, un ecran tactil viu și conectivitate îmbunătățită.

Seria Galaxy Book 4 cuprinde trei modele: Galaxy Book 4 Ultra, Galaxy Book 4 Pro și Galaxy Book 4 Pro 360. Toate trei au fost lansate în Coreea de Sud pe 2 ianuarie și au înregistrat vânzări record, depășind seria Galaxy Book 3 de anul trecut de 1,5 ori în prima săptămână de vânzări.

„Seria Galaxy Book 4 duce gama noastră de PC-uri premium la următorul nivel”, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Noile laptopuri oferă performanța puternică și conectivitate cu mai multe dispozitive pe care consumatorii le așteaptă de la un PC.”

Seria Galaxy Book 4 oferă productivitate inteligentă susținută de performanțe hardware robuste. Galaxy Book 4 Ultra are procesor Intel Core Ultra 9/7. Acesta combină un procesor, un GPU și un NPU nou adăugat într-un singur pachet, precum și o securitate sporită cu fiecare model Galaxy Book cu un nou cip Samsung discret. Acest cip de securitate Knox securizează separat datele critice ale sistemului. Specificațiile celor trei modele pot varia în funcție de model sau piață.

Fiecare experiență pe Galaxy Book 4 Ultra și Galaxy Book 4 Pro este adusă la viață de ecranul tactil Dynamic AMOLED 2X. Experiența de vizionare incredibilă este consistentă chiar și în lumina puternică a soarelui, cu Vision Booster pentru îmbunătățirea automată a luminozității, precum și tehnologia anti-reflex pentru a reduce distracția. Sticla Corning Gorilla Glass cu DX îmbunătățește lizibilitatea afișajului printr-o îmbunătățire cu 75% a reflectării suprafeței frontale. În același timp, crește raportul de contrast al afișajului cu 50% cu aceeași luminozitate a afișajului.

Osborne 1 este considerat primul calculator cu adevărat portabil. Avea un ecran de 5 inch, un port de modem, două unități de dischetă, aplicații software incluse și baterii. Era de dimensiunea unei mașini de cusut portabile și avea ~11 kg.

Bazându-se pe moștenirea portofoliului Galaxy Book, seria Galaxy Book 4 are Galaxy Connected. Aceasta care permite utilizatorilor să rămână conectați fără probleme pe dispozitivele lor Samsung Galaxy. De la Second Screen, care permite utilizatorilor să-și folosească tableta ca monitor, până la Multi Control pentru mutarea ușoară a fișierelor între dispozitive. Folosind mouse-ul și touchpad-ul din seria Galaxy Book 4, utilizatorii vor beneficia de funcții care maximizează productivitatea și creativitatea.

Seria va fi disponibilă începând cu 26 februarie pe anumite piețe, inclusiv Franța, Germania, UK și SUA. Disponibilitatea, modelele, culorile și dimensiunile pot varia în funcție de piață.