Acasă Stiri Samsung a anunțat laptopul Galaxy Book S cu procesor Intel Lakefield

Samsung a anunțat laptopul Galaxy Book S cu procesor Intel Lakefield

Samsung a prezentat oficial o nouă variantă a laptopului Galaxy Book S alimentat de procesorul Intel Lakefield. În afară de utilizarea cip-ului Intel, Galaxy Book S 2020 are pachet de hardware similar cu originalul Galaxy Book S. Samsung a lansat în august 2019 laptopul Galaxy Book S Snapdragon 8cx, alături de seria Galaxy Note 10.

Acesta va fi disponibil în două opțiuni de culoare – Earthy Gold și Mercury Grey. Galaxy Book S este, de asemenea, primul laptop care folosește noul cip Intel Lakefield. Folosind designul System on Chip (SoC), cipul Lakefield poate oferi calcule performante, cu mobilitate îmbunătățită.

2020 Galaxy Book S este primul laptop cu procesor Intel Lakefield din lume

Laptopul rulează pe Windows 10 Home / Pro și acceptă conectarea Windows Hello cu un scaner integrat de amprente. Samsung Galaxy Book S are un ecran tactil de 13,3 inch cu rezoluție Full HD. Ecranul poate crește luminozitatea maximă până la 600 de nits în timp ce este în modul exterior. În partea de sus a afișajului se află o cameră de 1MP pentru apeluri video.

Samsung susține că bateria de 42Wh de pe acest laptop va dura până la 17 ore de redare video cu o singură încărcare. Totuși, acestă durată de viață a bateriei pare foarte scurtă față de durata de 25 de ore pe Galaxy Book S. Samsung Galaxy Book S 2020 măsoară 11,8 mm grosime.

Procesorul Lakefield este primul de la Intel cu circuit integrat tridimensional. Intel Lakefield a fost conceput pentru a crea o nouă clasă de dispozitive de calcul cu performanțe ridicate într-un factor de formă de telefon mobil. Este foarte mic 12 x 12 x 1 mm și oferă cu 50% mai multă performanță grafică.

Este cel mai portabil laptop de 13,3 inch

Cipul Intel Core i5-L16G7 de la Galaxy Book S vine combinat cu Intel UHD Graphics și 8GB RAM LPDDR4x. Este, de asemenea, un laptop incredibil de ușor, cântărește doar 950g. În ceea ce privește conectivitatea, acceptă Wi-Fi 6, 4G LTE (Cat 16) și Bluetooth 5.0. Cu toate acestea, nu există suport 5G pe acest laptop.

Pe partea audio, Galaxy Book S este echipat cu patru boxe stereo, reglate de AKG și are suport Dolby Atmos. Există două porturi USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Laptopul este dotat cu stocare eUFS de până la 512GB și include un slot pentru card MicroSD pentru extinderea suplimentară a stocării până la 1TB.

Cu funcția Your Phone, Galaxy Book S Intel Lakefield poate afișa notificări și mesaje de pe un smartphone Android sincronizat. Mai mult, va suporta chiar și copiere, lipire și transfer de fotografii. Laptopul are, de asemenea, un senzor de lumină ambientală pentru reglarea luminozității retroiluminate a tastaturii.

Samsung Galaxy Book S 2020 are un preț pornind de la aproximativ 1.105$ în SUA și de la 1.129 euro în Europa. Laptopul va fi disponibil începând cu luna iunie în SUA și Europa, conform AndroidHeadlines. Samsung încă nu dezvăluit detalii despre prețuri și disponibilitatea pentru alte piețe.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...