Laptpourile Galaxy Books primesc mai multe bunătăți cu Windows 11

87
Galaxy Books actualizarea Windows 11
Sursa foto: via sammobile.com

Laptopurile Samsung Galaxy Book vor primi în curând multe funcții noi, inclusiv căutarea Bing alimentată de ChatGPT în bara de activități. Microsoft a anunțat o nouă actualizare care va începe să fie lansată pe computerele cu Windows 11 mai târziu în această lună. De asemenea, laptopurile Galaxy Book cu Windows 11 primesc o nouă funcție care vă permite să răspundeți la apeluri și să răspundeți la mesaje cu un iPhone asociat.

Viitoarea actualizare lansată de Microsoft pentru Windows 11 în mod ciudat nu are un nume oficial. Totuși, aduce experiență Bing în caseta de căutare de pe bara de activități. Oferă experiența de căutare conversațională bazată pe ChatGPT tuturor utilizatorilor Windows 11. Mai mult, cu aplicația actualizată Windows Phone Link, utilizatorii de iPhone își pot asocia telefonul cu un computer cu Windows 11 și pot răspunde la mesaje, pot răspunde sau efectua apeluri și pot verifica nivelul de încărcare a bateriei iPhone.

Actualizarea Windows 11 aduce multe funcții noi pe Galaxy Book

Pentru utilizatorii Samsung, Windows Phone Link va face lucrurile și mai ușoare, potrivit SamMobile. Ei pot porni un hotspot Wi-Fi pe smartphone-ul sau tableta lor Galaxy direct de pe computerul asociat. În plus, ei pot naviga pe site-ul web recent pe care l-au navigat pe telefonul lor și îl pot deschide pe un computer cu Windows 11 asociat sau pe un laptop Galaxy Book.

Cu funcția Windows Studio Effects, utilizatorii de Galaxy Book 3 pot folosi funcții de apel video îmbunătățite cu inteligență artificială. Este vorba despre corectarea contactului vizual, încadrarea automată, estomparea fundalului și focalizarea vocală. Aceste funcții pot fi accesate direct din Centrul de acțiune – Action Center. Experiența de chat bazată pe Microsoft Teams este, de asemenea, din ce în ce mai bună. Cu noua fereastră pop-up din bara de activități, utilizatorii pot vedea mesajele, previzualiza propriul videoclip, pot accesa apeluri și pot partaja link-uri pentru apeluri.

Microsoft Teams este o platformă de comunicare de afaceri dezvoltată de Microsoft, ca parte a familiei de produse Microsoft 365. Este disponibil pentru dispozitivele iOS și Android și în versiuni de browser web sau ca aplicație descărcabilă.

De asemenea, puteți obține ajutor de la alții sau îi puteți ajuta pe alții folosind aplicația Asistență rapidă. Puteți partaja ecranul altor persoane sau puteți controla computerul lor Windows 11 dacă au nevoie de ajutor cu computerul lor. Există, de asemenea, un indicator laser pentru a evidenția elementele de pe ecran pentru a facilita ghidarea oamenilor cu computerul Windows.

Widgeturi de la terți cu Windows 11

Microsoft a adăugat și widget-uri de la terți, inclusiv Facebook Messenger și Spotify. Acestea sunt în plus față de multe widget-uri primare pentru Calendar, Windows Phone Link, Fotografii, Scoruri sportive, Vreme, etc. Instrumentul Snipping primește o funcție încorporată de înregistrare a ecranului. Aplicația Notepad primește foarte solicitata funcție Tabs.

Pentru PC-urile cu Windows 11 cu ecran tactil, cum ar fi Galaxy Book 3 Pro 360, comenzile tactile devin mai bune prin gesturi tactile noi pentru a deschide și închide Meniul Start, Centrul de acțiuni, Centrul de notificări și Widgeturi.

Cum să vă actualizați Galaxy Book la cea mai recentă versiune de Windows? Microsoft a confirmat că noua actualizare pentru Windows 11 va fi lansată la sfârșitul acestei luni pentru computerele care rulează Windows 11 (versiunea 22H2). Puteți verifica noua actualizare navigând la Setări -> Windows Update -> Verificați actualizări.