Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

576
Galaxy Buds 2 primeste o noua actualizare nu trebuie ratata
Sursa Foto: SamMobile.com

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și seria Galaxy Watch 4. Este posibil ca de atunci multă lume să fi luat o pereche de căști Buds 2? Sunt cele mai recente și cu siguranță unele dintre cele mai bune căști Samsung de până acum. Sunt pe piață de câteva săptămâni și răspunsul clienților a fost minunat.

Dar compania continuă să facă modificări la software-ul setului Galaxy Buds 2 pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului. Samsung a trimis prima actualizare de firmware pentru căști destul de recent și acum lansează a doua actualizare.

Actualizare firmware Samsung Galaxy Buds 2

Prima actualizare a firmware-ului lansată de Samsung pentru Buds 2 a adus o serie de funcții noi. Acestea au inclus posibilitatea de a activa modul ambient în timpul apelurilor, precum și personalizarea sunetului ambiental. După cum am mai scris, setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 este foarte capabil, cu o calitate excelentă a sunetului și performanță ANC robustă. Prețul la care sunt oferite noile căști fac din Galaxy Buds 2 o opțiune foarte convingătoare pentru cumpărători.

Acum noul set Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare de firmware. Numărul de versiune de firmware R177XXU0AUI2 este lansat pentru aceste căști fără fir Samsung. Nu există multe de spus în ceea ce privește noile caracteristici, dar registrul de schimbare menționează că actualizarea îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea sistemului. Poate nu pare ceva spectaculos, dar aceste actualizări pentru stabilitate și fiabilitate sunt foarte importante.

Prima teorie despre software, înainte de crearea computerelor așa cum le cunoaștem astăzi, a fost propusă de Alan Turing în 1935. Turing este considerat pe scară largă tatăl informaticii teoretice și al inteligenței artificiale.

Actualizările de stabilitate sunt actualizările codurilor personalizate ale driverelor și software-urilor care sunt preîncărcate în respectivul model. Acestea ajută la remedierea blocărilor care au fost identificate de companie sau raportate de utilizatori, conform SamMobile. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea performanței sistemului și a calității software-ului utilizat.

Actualizarea aceasta este importantă pentru a vă asigura că Buds 2 funcționează la maximum. Actualizarea a fost lansată deja și ar trebui să fie disponibilă pentru utilizatorii din toate regiunile în curând.