Căștile wireless Galaxy Buds 2 vor avea totuși anularea activă a zgomotului

330
Castile wireless Galaxy Buds 2 vor avea totusi anularea activa a zgomotului
Sursa Foto: via SamMobile.com

De câteva luni se știe că Samsung va lansa o nouă pereche de căști fără fir. Noile căști vor fi numite Samsung Galaxy Buds 2. Întrucât acestea sunt menite să urmeze căștilor Galaxy Buds+, toate zvonurile și informațiile inițiale au susținut că nu vor fi la fel de dotate ca setul Samsung Galaxy Buds Pro.

Este posibil ca informațiile de până acum să fi fost eronate, conform unei noi informații. Potrivit SamMobile, setul Galaxy Buds 2 a avut un mare secret de când au început să apară informații despre el. Este posibil ca viitorul set TWS, care va fi lansat în 11 august să aibă anularea activă a zgomotului (ANC). Este o informație care nu a apărut până acum despre acest set wireless Samsung. În acest fel, noul set va fi al treilea set de căști Samsung echipat cu ANC

Samsung Galaxy Buds 2 cu ANC

Aceasta va fi cu siguranță o mare problemă, dar în sensul bun. ANC pe Galaxy Buds 2 va face noile căști o opțiune mai convingătoare și mult mai atractivă. Aceasta este o caracteristică extrem de utilă, deoarece le permite utilizatorilor să regleze zgomotul de fundal, permițându-le să se bucure de muzică, videoclipuri sau podcast-uri fără distrageri.

Acest zvon se bazează pe prezența unei opțiuni ANC în aplicația Galaxy Wearable la care sunt sincronizate Galaxy Buds 2. Desigur, nu este atât de dificil să falsifici o astfel de captură de ecran, dar acea sursă din care provine informația are credibilitate ca informații publicate.

Aplicația Galaxy Wearable vă conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile dispozitivului portabil și aplicațiile pe care le-ați instalat prin Galaxy Apps.

Este, de asemenea, o informație foarte plauzibilă. Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro este al doilea set wireless Samsung cu ANC în mai puțin de un an. Samsung nu a confirmat momentan când va lansa setul de căști Galaxy Buds 2. Dacă zvonurile sunt corecte, acestea ar putea fi dezvăluite alături de noile telefoane la următorul eveniment Unpacked, așteptat să aibă loc pe 11 august.