Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic și Galaxy Buds 2, culori și prețuri

566
Galaxy Watch 4 Watch 4 Classic si Galaxy Buds 2
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung se pregătește pentru o a doua jumătate a anului 2021, când vom primi mai multe dispozitive. Compania este așteptată să lanseze mai multe produse noi, inclusiv ceasuri inteligente, trackere de fitness și căștile fără fir Galaxy Buds 2. Printre altele seria Galaxy Watch 4 va debuta în august, alături de un nou Galaxy Watch 4 Classic.

Pe de altă parte Samsung va lansa și noul set wireless Galaxy Buds 2 în acest an. Conform mai multor informații, gigantul tehnologic sud-coreean va debuta căștile fără fir în august 2021. În timp ce așteptăm confirmarea oficială, colegii noștri de la MySmartPrice au aflat detaliile despre prețul și culoarea seriei Samsung Galaxy Watch 4. De asemenea, au publicat și detalii exclusive despre prețul căștilor Galaxy Buds 2.

Prețurile la Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic și Galaxy Buds 2

MySmartPrice scrie că Samsung va lansa ceasul Galaxy Watch 4 standard în două dimensiuni – 40 și 44 mm. Varianta de 40 mm va costa între 350 – 370 euro. Varianta de 44 mm, pe de altă parte, va fi lansată cu un preț între între 380 – 400 euro. Ceasul inteligent Galaxy Watch 4 va fi lansat în culorile argintiu, negru, verde și auriu.

Prețul Samsung Galaxy Watch 4 Classic de 42 mm va fi între 470 – 500 euro. Varianta de 46 mm va fi lansată cu un preț cuprins între 500 și 530€. Galaxy Watch 4 Classic va fi lansat în opțiuni de culoare argintiu și negru. Există zvonuri și despre lansarea unei variante Classic de 44 mm. Despre aceasta nu se cunosc în prezent detalii despre prețuri. Se zvonește, de asemenea, că modelul de 44 mm se va lansa și într-o opțiune suplimentară de culoare gri. Sunt prețuri mai mari decât la modelul Samsung Galaxy Watch 3.

Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995. La 1 ianuarie 2002, euro a fost introdus în circulație înlocuind monedele naționale ale țărilor UE. Belgianul Germain Pirlot, profesor de franceză și istoric, a propus numele „euro”.

Din aceeași sursă avem și prețul pentru Samsung Galaxy Buds 2. Va fi între 180 și 200 de euro. Anterior au fost zvonuri despre un preț între 149 și 169 USD. Noul set wireless Samsung va fi lansat în patru culori: verde, negru, alb și violet. Căștile vor avea o textură lucioasă uniformă. Fiecare cască are două microfoane pentru o reducere îmbunătățită a zgomotului, nu vor avea ANC. Căștile vor avea fiecare o baterie de 60mAh, în timp ce carcasa de încărcare va avea o baterie de 500mAh.