Video cu edițiile Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné

336

În octombrie, Samsung a lansat edițiile speciale Maison Kitsuné ale ceasului Galaxy Watch 4 și căștilor wireless Galaxy Buds 2. Acestea au fost concepute în colaborare cu marca francezo-niponă de stil de viață Maison Kitsuné. Modelele Special Edition Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné dau viață vulpei emblematice a mărcii în moduri jucăușe și creative.

Acum, vedeți un videoclip de despachetare care arată cum este realizată estetica mărcii pe dispozitivele portabile. Videoclipul arată cum poți să duci tema atractivă Maison Kitsuné dincolo de obiectele tale portabile și să o aplici și pe smartphone-ul tău. Din ce vedem Watch 4 și Buds 2 Maison Kitsuné sunt încântătoare în aceste culori elegante.

Samsung Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Special Edition

Ediția Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné are curele Moonrock Beige punctate cu un orificiu fermecător în formă de vulpe și gravuri delicate pentru un aspect atrăgător. Include, de asemenea, o curea Stardust Grey personalizată suplimentară, cu inscripția Maison Kitsuné. În acest fel utilizatorii pot alterna look-urile și să-și schimbe stilul asortând pe Galaxy Watch 4 cu ținuta. Ediția Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné vine, de asemenea, cu suita holistică de funcții de wellness robuste și One UI Watch. Este cea mai intuitivă interfață de utilizator Samsung pentru smartwatch-uri de până acum.

Samsung Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition vin și în Moonrock Beige și sunt găzduite într-o carcasă elegantă din piele Stardust Grey. Și această carcasă este împodobită cu logo-ul reimaginat Maison Kitsuné Fox Head, conform SamsungNewsroom. Casca din dreapta are pe ea capul lui Fox, în timp ce casca din stânga prezintă coada. Acest simbol este menit să reprezinte o călătorie neîntreruptă prin ecosistemul Samsung Galaxy.

Maison Kitsuné este o casă de modă, de muzică și un lanț de cafenele, o colaborare franco-niponă. A fost fondată în 2002. „Maison” înseamnă „casă” în franceză, iar „Kitsuné” înseamnă „vulpe” în japoneză, un simbol al versatilității.

Utilizatorii se pot delecta cu o calitate bogată a sunetului premium și au parte de experiențe audio excelente. Acest lucru se datorează difuzoarelor dinamice cu două căi, anularea activă a zgomotului îmbunătățită și potrivirea confortabilă în urechi a setului wireless Buds 2 Maison Kitsuné.

Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2 Maison Kitsune costă 350$ și respectiv 250 de dolari. Adică cu aproximativ 100 de dolari mai mult decât variantele lor normale fără vulpea japoneză desenată pe ele.