Galaxy Buds 2 Pro primește Auto Switch Buds, Auracast îmbunătățită

158
Samsung Galaxy Buds 2 Pro Auto Switch Auracast
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung lansează actualizări nu numai pentru telefoanele sale și ceasurile inteligente, dar și căștile primesc și periodic actualizări. Cea mai proaspătă actualizare pentru Galaxy Buds 2 Pro remediază unele probleme pe care utilizatorii le-au întâlnit după ultima actualizare pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului. Și setul Galaxy Buds 2 a primit o actualizare.

Cu toate acestea, setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro nu primește nicio funcție nouă spectaculoasă sau modificare notabilă. Samsung a lansat noua actualizare de software pentru Buds 2 Pro în India și în curând actualizarea va ajunge la nivel global. Potrivit SammyFans, actualizarea vine cu o dimensiune a pachetului de 6,01 MB, iar versiunea de firmware este R510XXUOAXB4.

Actualizarea aduce totuși ceva, este vorba despre funcția Auto Switch Buds. Aceasta permite utilizatorilor să comute fără probleme între diferite dispozitive Samsung fără a deconecta și reconecta manual căștile. Funcționează cu telefoanele, tabletele și laptopurile Galaxy Books care au One UI 4.4.1 sau o versiune ulterioară și versiunea 1.2.16 sau mai recentă a aplicației Continuity Service.

Continuity Service este o aplicație care permite să începeți să lucrați pe un dispozitiv Samsung și să continuați aceeași muncă, rapid pe un alt dispozitiv Galaxy. Singura cerință este ca aplicația să fie disponibilă pe ambele dispozitive.

Mai mult, actualizarea îmbunătățește și stabilitatea și fiabilitatea căștilor, mai ales atunci când se utilizează caracteristica Auracast. De asemenea, remediază unele erori și îmbunătățește performanța generală a căștilor.

Utilizatorii Samsung Galaxy Buds 2 Pro pot verifica cea mai recentă actualizare în aplicația Galaxy Wearable și o pot descărca printr-o conexiune Wi-Fi. Cu toate acestea, ar trebui să rețină că nu vor putea folosi căștile în timpul instalării actualizării și că unele setări pentru căști se pot schimba după actualizare.

Într-o știre conexă, Samsung a început să lanseze o nouă actualizare și pentru Galaxy Buds 2. Actualizarea stabilizează codurile legate de încărcarea bateriei și funcționarea dispozitivului pentru a face dispozitivul mai stabil și mai fiabil.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy Buds 2 vine cu versiunea de firmware R177XXU0AXB1. Utilizatorii vor trebui să descarce un pachet de 3,01MB pentru a instala actualizarea. Actualizarea se lansează treptat, așa că poate dura timp pentru a ajunge la toate modelele.

Pentru a instala actualizarea pentru Samsung Galaxy Buds 2, deschideți aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-ul conectat, căutați actualizarea software-ului Earbuds și faceți clic pe Descărcați și instalați.