Galaxy Buds 2 Pro primește Bluetooth Auracast cu o nouă actualizare

286
Galaxy Buds 3 Pro
Sursă foto: AndroidCentral

Samsung a lansat căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro în august 2022 și de atunci acestea sunt foarte bine vândute de companie. Căștile au funcții precum anularea activă a zgomotului extrem de eficientă, sunet Hi-Fi pe 24 de biți, detectarea vocii și multe altele. Încă de la lansare, Samsung a actualizat periodic căștile, aducând noi funcții la bord. Acum, o altă astfel de actualizare a sosit cu suport Bluetooth Auracast.

Auracast este o tehnologie de difuzare susținută de Bluetooth LE audio, un standard Bluetooth cu consum redus de energie, care a fost introdus în 2022. Bluetooth Auracast vă permite să săriți fără probleme între redarea audio de pe două dispozitive diferite, să partajați audio cu prietenii și chiar să transmiteți în flux către un număr mare de persoane în spațiile publice.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Bluetooth Auracast ajunge pe Galaxy Buds 2 Pro

Potrivit GizmoChina, actualizarea a fost lansată de Samsung cu versiunea de firmware R510XXUAWI2 sau R510XXU0AWI2. Noua actualizare are o dimensiune destul de mică, de 5,88 MB. După cum am menționat mai sus, caracteristica remarcabilă a acestei actualizări este Bluetooth Auracast. Samsung a introdus această tehnologie anul trecut pentru le permite utilizatorilor să transmită în flux audio la mai multe căști sau difuzoare Bluetooth. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că această caracteristică funcționează exclusiv cu căști care acceptă LE Audio.

Bluetooth Low Energy (LE) Audio se concentrează pe eficiența energetică. LE Audio contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei dispozitivelor care îl folosesc, cum ar fi telefoane, tablete, căști fără fir și difuzoarele Bluetooth.

Pentru a instala Bluetooth Auracast utilizatorii de Samsung Galaxy Buds 2 Pro trebuie să folosească aplicația Galaxy Wearable. Mergeți la meniul hamburger din stânga, selectați Galaxy Buds 2 Pro și accesați Setări căști. Acum alegeți Actualizare software pentru căști și apăsați Descărcare și instalare.

Sursă foto: TechRadar

Vă reamintim că recent Samsung a lansat setul Galaxy Buds FE, o opțiune mai accesibilă pentru utilizatorii Galaxy. Fiind o versiune Fan Edition mai ieftină, acestui set îi lipsesc unele funcții aflate în versiunile mai premium. Samsung Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căștile și până la 30 de ore în total, inclusiv prin carcasa de încărcare. Acest lucru și prețul mic va fi foarte apreciat de utilizatori.