Seria Galaxy Buds 3 primește o certificare importantă

85
Galaxy Buds 3
Sursă foto: PhoneArena

Dispozitivele electronice gen telefoane, ceasuri inteligente, tablete sau căști, trec de obicei prin curtea unor organisme de certificare înainte de lansare. Este un obstacol legal important pentru clarificarea unor indicii despre ele și disponibilitatea lor. Luna trecută, seria Galaxy Buds 3 Pro a bifat câteva organisme de reglementare, inclusiv FCC. Acum cele două seturi primesc o altă certificare importantă.

Știm că Samsung își va reîmprospăta gama audio cu Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro în scurt timp. Zvonurile sugerează că seria Galaxy Buds 3 va debuta alături de Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 în viitorul eveniment Unpacked. Mai multe certificări importante indică o lansare în viitorul imediat. Potrivit MySmartprice, cea mai nouă certificarea vine de la Biroul Indian de Standarde.

Galaxy Buds 3 Pro și Buds 3 au numerele de model SM-R630, respectiv, SM-R530. Certificare BIS nu dezvăluie nimic despre produsele viitoare în ceea ce privește specificațiile și caracteristicile. Cu toate acestea, sugerează că produsele vor ajunge în India, după lansarea lor globală la începutul lunii viitoare.

Sursă foto: via MySmartPrice

Seria Galaxy Buds 3 va primi o revizuire serioasă a designului. Potrivit mai multor informații, am scris recent și pe I❤️Samsung, Samsung optează pentru un nou design cu o tulpină poziționată spre față. Acest lucru înseamnă că seria Galaxy Buds 3 va arăta destul de similar cu AirPods și OnePlus Buds.

Numele Bluetooth este format din două rune nordice, primele litere ale numelui regelui danez Harald Bluetooth (dinte albastru), H și B. Legenda spune că regele danez mânca multe afine și din această cauză dinții lui erau întotdeauna albaștri.

Se spune că Galaxy Buds 3 Pro va avea driver dublu și suport pentru conectivitate Bluetooth 5.4. Căștile wireless sigur vor avea certificarea IP57 care garantează rezistența la praf și apă. Este o actualizare față de IPX2 și cel de IPX7 de la predecesorii, Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro.

Galaxy Buds 3 Pro ar putea oferi până la 7 ore de viață a bateriei și 6 ore cu ANC activat. Între timp, predecesorul oferă până la 8 ore de viață a bateriei și 5 ore de redare cu ANC. Din câte se pare nu vor lipsi nici ANC și Adaptive EQ. Galaxy Buds 3 este de așteptat să aibă până la 6 ore de viață a bateriei și până la 5 ore cu ANC activat.

Chiar dacă Samsung nu a confirmat data de lansare, următorul eveniment Unpacked va avea loc la Paris pe 10 iulie. Ne așteptăm să aflăm mai multe despre aceste căști în zilele următoare.