Galaxy Buds actualizate pentru o mai bună conectivitate Bluetooth

957
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă actualizare software pentru setul său de căști wireless Galaxy Buds. Noua actualizare ocupă un spațiu de memorie de doar 1,38 MB și este identificat ca versiunea software R170XXU0ASJ2. Aceasta este o actualizare destul de mică, dar una care este mai mult decât binevenită datorită îmbunătățirilor aduse la conectivitatea Bluetooth.

Jurnalul care însoțește actualizarea, changelog-ul pentru Galaxy Buds, menționează: „conexiune Bluetooth stabilizată prin corecții adăugate”. Conform colegilor noștri de la site-ul olandez Sam Mobile, care au verificat noua actualizare, într-adevăr conexiunea este acum mai stabilă.

Conectivitatea Bluetooth pe Galaxy Buds continuă să fie îmbunătățită de Samsung

De la lansarea setului Samsung Galaxy Buds la începutul acestui an, Apple a lansat AirPods și AirPods Pro de a doua generație. În plus, Amazon a lansat Echo Buds. Microsoft Earbuds Surface va ajunge în perioada următoare pe piață iar Google renunțat la cordonul de legătură între cele două căști cu Pixel Buds de generația a doua. Deci concurența e mare pe această piață! În acest fel există tentația ca persoanele care cumpără un telefon Samsung să tragă cu ochiul și la celelalte modele de pe piață, nu numai la Samsung Galaxy Buds, atunci când achiziționează căști wireless. Bineînțeles acest lucru se poate întâmpla la fel cu utilizatorii de iPhone-uri sau cei de Pixel.

Căștile Samsung Galaxy Buds au fost actualizate într-un ritm constant încă de la introducerea pe piață la începutul acestui an. Conectivitatea Bluetooth a fost unul dintre principalele domenii de îmbunătățire și căștile wireless Samsung au devenit tot mai bune.

Pixel este un brand de dispozitive electronice de larg consum dezvoltat de Google. Linia Pixel include laptopuri, tablete și smartphone-uri, precum și mai multe accesorii. Brandul Pixel a fost introdus de Google în februarie 2013 cu prima generație Chromebook Pixel.

Asta nu înseamnă că setul wireless Samsung Galaxy Buds avea nevoie de actualizări de firmware pentru a deveni mai bun. Căștile erau deja foarte  bune, iar în urmă cu aproximativ trei luni Consumer Reports a etichetat produsul cu un rating „excelent” în categoria calității sunetului.

Ca de obicei, proprietarii Galaxy Buds pot descărca cea mai recentă actualizare prin asocierea setului wireless la smartphone-urile lor. Utilizatorii ar trebui apoi să primească o notificare despre actualizare și să descarce firmware-ul prin aplicația Galaxy Wearable.