Galaxy Buds+ actualizate pentru a rezolva zgomotul exterior

561
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Un mare of pentru amatori de căști wireless Galaxy Buds și Buds+ a fost lipsa ANC – anularea activă a zgomotului. Dincolo de acest lucru sunt căști wireless excelente. Chiar și așa Samsung a lansat mai multe actualizări pentru Galaxy Buds+ pentru a îmbunătăți calitatea căștilor și pentru a remedia unele problemele cunoscute.

Samsung lansează permanent astfel de actualizări de software pentru căștile wireless, smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri. Prima actualizare pentru Galaxy Buds+ a fost pentru a rezolva problema zgomotului alb și întârzierea împerecherii dintre căști și smartphone. Conform TizenHelp, Samsung a lansat pentru acest lucru versiunea de firmware R175XXUOATB5.

Noua actualizare a fost lansată deja în Marea Britanie și Coreea de Sud

Acum, pentru a rezolva unele probleme de stabilitate, securitate și pentru a îmbunătăți calitatea generală a Galaxy Buds+, Samsung a lansat versiunea de firmware R175XXU0ATD3. Vedeți mai multe despre căștile wireless pe pagina noastră din iLove Samsung. Noua versiune aduce cel puțin două schimbări notabile. Rezolvă problema zgomotului făcut de vânt și îmbunătățește efectele ascultării sunetelor din jur.

În primul rând, rezolvă problema cu funcția care nu reușea să suprime eficient sunetul vântului. Uneori, când sunt rafale de vânt, era destul de dificil să asculți muzică sau să efectuezi apeluri, zgomotul produs de vânt se auzea foarte tare. Acum a fost rezolvată problema. Cealaltă schimbare importantă este că în timpul apelului, efectul sunetelor din jur nu era natural. Majoritatea utilizatorilor nu s-au plâns de acest lucru, dar așa avem o calitate mai bună în timpul apelului.

Aplicația Galaxy Wearable conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile și aplicațiile purtabile ale dispozitivului pe care le-ați instalat prin intermediul aplicațiilor Galaxy.

Dacă tot vorbim de Buds+ să mai menționăm lansarea în culoarea roșie pe o altă piață. Red Galaxy Buds+ a fost lansat la începutul lunii martie, dar pe puține piețe. Până acum, doar Coreea de Sud, SUA și Rusia au avut parte de ea. Acum setul Red Galaxy Buds+ ajunge și în Taiwan la sfârșitul lunii aprilie. Culoarea roșie nu aduce schimbări de hardware. Este doar un produs nou care se vinde bine datorită aspectului său unic și caracteristicii „Limited Edition”.

Revenind la ultima actualizare de firmware, pentru a obține cea mai recentă versiune pe Galaxy Buds+, accesați aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul dvs. asociat și verificați cel mai nou firmware. Actualizarea se desfășoară în prezent în Coreea de Sud și Marea Britanie, iar în curând va ajunge în alte regiuni, sperăm și în România.