Galaxy Buds+ cu o conexiune multi-dispozitiv doar pe telefoane Samsung

771
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat un nou set wireless Galaxy Buds+ alături de seria Galaxy S20 și smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip. Cele mai noi căști cu adevărate wireless ale gigantului tech au fost foarte bine primite și au obținut recenzii pozitive în toată lumea. Designul, calitatea audio mult îmbunătățită și durata de viață mai mare a bateriei, față de ediția anterioară, au contat foarte mult.

Cu toate acestea, compania a scos în evidență și un alt lucru în timpul lansării setului Samsung Galaxy Buds+. Este vorba despre faptul că setul Galaxy Buds+ acceptă conectivitatea simultană cu mai multe dispozitive. Samsung a specificat pe pagina produsului „Conexiunea multi-dispozitiv este disponibilă cu dispozitive care folosesc Bluetooth 5.0”. Acum, firma sud-coreeană susține că funcția există, dar într-un mod limitat.

Conexiunea cu mai multe dispozitive la Buds+ posibilă doar în anumite condiții

Pagina web oficială a setului Samsung Galaxy Buds+ a avut în listă funcția „conexiune multi-dispozitiv”. Acum această specificare a fost eliminată. Conform colegilor noștri de la SamMobile, atunci când site-ul DroidLife a adresat companie Samsung întrebări privind acest lucru, compania a spus că funcția de conectare a mai multor dispozitive funcționează doar pe smartphone-urile Galaxy care rulează Android 7.1.1 (sau mai nou) și are aplicația SmartThings instalată pe ele.

Iată declarația oficială a companiei: „Galaxy Buds+ oferă utilizatorilor o modalitate convenabilă de tranziție între dispozitivele care sunt conectate în același cont Samsung cu aplicația SmartThings instalată. Această caracteristică poate fi accesată în panoul media (selectând Galaxy Buds+) și este disponibilă numai pe dispozitivele mobile Samsung care rulează Android 7.1.1 sau o versiune ulterioară.

Android 7 Nougat este a șaptea versiune majoră și a 14-a versiune originală a sistemului de operare Android. A fost lansată oficial pe 22 august 2016, telefoanele Google Nexus fiind primele care au primit Android 7. LG V20 a fost primul smartphone lansat cu Android Nougat.

Mai mult, funcția de comutare simplă va funcționa doar pe telefoanele conectate în același cont Samsung. Este la fel ca modul în care căștile AirPods ale companiei Apple, cei care au așa ceva știu, schimbă dispozitivele conectate în același cont iCloud. Au fost mai multe persoane care a reușit să testeze această caracteristică și au reușit să schimbe cu succes Galaxy Buds+ între Galaxy Note 10 și Galaxy Z Flip.

Cu toate acestea, cei care nu dețin două dispozitive Galaxy ar trebui să închidă conexiunea Bluetooth la Galaxy Buds+ de la un dispozitiv și apoi să se conecteze din nou la celălalt dispozitiv. Dacă această caracteristică este importantă pentru utilizatorii care vor să cumpere un set Galaxy Buds+, atunci ar trebui să țină cont de acest lucru.