Samsung Galaxy Buds+ ar putea veni într-o culoare Deep Blue

693
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung Galaxy Buds+ sunt a doua generație de căști cu adevărat fără fir de la Samsung. Lansate alături de seria Galaxy S20 la începutul acestui an, Galaxy Buds+ sunt disponibile în patru culori – albastru, negru, alb și roșu. În plus, o variantă specială este inclusă și în pachetul de ediție limitată Samsung Galaxy Z Flip, conceput de designerul de modă american, Thom Browne.

Acum, conform unei informații publicate de XDA-Developers, gigantul tech sud-coreean ne mai aduce o culoare. Samsung ar putea acum să lanseze un set wireless Galaxy Buds+ într-o nuanță albastră întunecată, asemănătoare cobaltulului.

Va fi a șasea variantă de culoare pentru Samsung Galaxy Buds+

Colegii noștri de la site-ul sus amintit, au descoperit animații legate de varianta „Deep Blue” a Samsung Galaxy Buds+ în versiunea 1.7.47-22 a aplicației SmartThings. Aceasta este o dovadă mai mult decât clară că Samsung lucrează probabil la a șasea variantă de culoare pentru ultimele sale căști total wireless. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Galaxy Buds+ și Apple AirPods Pro.

Deoarece aceste animații provin din redările video 3D din aplicația Samsung SmartThings, culoarea reală poate diferi puțin. Mențiunea „Deep Blue” din aplicație este clară și nuanța de culoare asemănătoare cobaltului este clar că va fi la bază. În ceea ce privește designul și specificațiile, nu există absolut nicio modificare în comparație cu variantele lansate anterior.

Cobaltul este un element descoperit pentru prima oară în 1730 de către chimistul suedez George Brandt. Numele acestuia este fi pus în relație cu cuvântul german Kobold (spirit rău). Republica Democratică Congo produce 63% din producția globală de cobalt.

În ceea ce privește lansarea acestor noi căști de culoare albastră Galaxy Buds+, nu sunt prea multe informații. Dar o lansare alături de seria Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2, ar avea sens. Dar, acest lucru se bazează doar pe presupuneri. Putem confirma 100%, numai după ce vom afla mai multe despre data lansării.

Căștile wireless Galaxy Buds+ au o durată de viață a bateriei de 11 ore pentru fiecare cască și 11 ore în plus prin carcasa de transport. Buds+ acceptă, de asemenea, încărcare rapidă în carcasă și doar aproximativ 3 minute de încărcare vă pot oferi o oră de redare audio.