Galaxy Watch primește o actualizare pentru stabilitatea Samsung Health

925
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat o actualizare minoră de software pentru smartwatch-ul Galaxy Watch. Changelog-ul care însoțește această actualizare menționează că aceasta aduce o stabilitate îmbunătățită pentru Samsung Health, dar nu explică nimic mai mult. Un changelog este un jurnal sau o înregistrare a tuturor modificărilor notabile făcute unui proiect.

Aplicația Samsung Health a fost actualizată la începutul acestei săptămâni pentru a adăuga suport pentru Galaxy Fit și pentru a remedia unele erori. Presupunem că funcțiile de fitness ale ceasului inteligent Galaxy Watch vor funcționa mai bine după această actualizare de software.

Această actualizare urmează celei prin care a primit One UI

Actualizarea actuală a lui Samsung Galaxy Watch urmează celei mai importante actualizări, One UI pe care a primit-o recent. Actualizarea cu noua interfață Samsung One UI a fost lansată și pentru Gear Sport și Samsung Gear S3. Pe lângă One UI actualizarea a adus îmbunătățiri pentru urmărirea antrenamentelor și somnului, abilitatea de a gestiona aplicațiile de fundal ce rulează pe ceas, noi fețe de ceas și a îmbunătățit durata de viață a bateriei.

În prezent, Samsung lucrează la un succesor pentru Galaxy Watch , care ar trebui lansat alături de Galaxy Note 10. Succesorul lui Galaxy Watch va avea numerele de model SM-R820 și SM-R830 pentru variantele Wi-Fi / Bluetooth. Numerele de model SM-R825 și SM-R835 sunt pentru variantele LTE, astfel că viitorul smartwatch Samsung va fi lansat în patru modele. Poate exista chiar o variantă 5G destinată SUA.

Long-Term Evolution (LTE) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru dispozitive mobile și terminale de date. LTE este o marcă comercială înregistrată deținută de ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Primul serviciu public LTE a fost lansat de TeliaSonera în Oslo și Stockholm pe data de 14 decembrie 2009.

Noua actualizare pentru Samsung Health ocupă un spațiu mic, doar 11 MB și poarta versiunea software R800XXU1CSE1. Acesta ar trebui să fie disponibilă deja și poate fi descărcată prin intermediul aplicației Galaxy Wearable (Samsung Gear) de pe telefon. Mergeți la Despre Gear – About Gear » Actualizați software-ul Gear – Update Gear software, apoi în fila Setări a aplicației și selectați Descărcare manuală actualizări – Download updates manually.

Numai modelul Wi-Fi primește actualizarea în acest moment, însă ar trebui să apară și în curând și pentru varianta LTE a lui Samsung Galaxy Watch.