Galaxy Buds Live primește funcția de comutare automată și aparat auditiv

488
Galaxy Buds Live primeste functia de comutare automata si aparat auditiv
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Funcțiile de comutare automată și aparat auditiv vin acum la Samsung Galaxy Buds Live. Ambele funcții au fost introduse pentru prima dată cu setul wireless lansat în acest an Samsung Galaxy Buds Pro. Conform TizenHelp, Samsung a publicat și un registru de schimbări pentru această actualizare. Actualizarea în sine are o dimensiune de aproximativ 2,2 MB.

În știrile oficiale ale lansării noii intrefețe One UI 3.1, Samsung a promis că va aduce aceste caracteristici la căștile Samsung Buds Live și Samsung Galaxy Buds+. Actualizarea setului Galaxy Buds Live, ce ajunge prin OTA, a fost lansată momentan în Coreea de Sud. Deși acest lucru nu este amintit în changelog, îmbunătățirile sistemului și remedierile de erori fac parte și din această actualizare.

Galaxy Buds Live și Galaxy Buds+ primesc comutarea automată

În ceea ce privește caracteristicile, cea mai mare schimbare este probabil adăugarea „Comutării automate”. Și asta face exact așa cum spune numele său. Anume, permite căștilor wireless Galaxy Buds Live – pentru cei care au cele mai recente actualizări ale telefonului Samsung Galaxy – să comute automat. Mai exact, pentru a comuta automat între smartphone-urile și tabletele marca Galaxy.

Această modificare va necesita totuși interfața Samsung One UI 3.1 sau eventual una mai recentă. Această actualizare a fost livrată inițial cu seria Samsung Galaxy S21 și a fost preluată și de alte dispozitive. Așadar, utilizatorii vor avea nevoie de această condiție pe telefonul sau tableta Galaxy. Dar majoritatea utilizatorilor ar trebui să o aibă deja. Actualizarea One UI 3.1 este acum lansată în multe țări, așa că vă puteți aștepta la această funcție pe dispozitivele dvs. atunci când o instalați.

Changelog – Jurnalul de schimbări. Un jurnal de schimbări este o înregistrare a tuturor modificărilor notabile aduse unui proiect, unui dispozitiv, unui software. Changelog-ul detaliază de obicei modificările, cum ar fi remedierea erorilor, funcții noi etc.

În cele din urmă, Samsung oferă îmbunătățiri legate de auz pentru Samsung Galaxy Buds Live cu noua actualizare. Aceasta vine sub forma noii funcții „Aparat auditiv” din jurnalul de schimbări. Și, pe scurt, acest lucru permite utilizatorilor să regleze echilibrul sunetului din stânga și din dreapta pe căști. Astfel, utilizatorii cu auz neuniform vor putea regla dispozitivele portabile pentru o experiență și mai bună.

În plus, compania a furnizat meniul de control Buds în setările Bluetooth. În cele din urmă, s-a ocupat de mici probleme pentru a îmbunătăți sunetul, bateria și conectivitatea căștilor. Versiunea firmware R180XXUOAUB5 a fost lansată deja în țara de origine a companiei Samsung și în curând va fi lansată în celelalte regiuni.