Samsung Galaxy Buds Pro cu o durată de viață a bateriei de 28 de ore!

452
Specificatii Galaxy Buds Pro aparute durata de viata a bateriei de 28 de ore
Sursa Foto: via gsmarena.com

Lansarea setului Samsung Galaxy Buds Pro este așteptată în ianuarie, alături de seria amiral Samsung Galaxy S21. Multe din specificațiile setului Buds Pro au fost dezvăluite înainte de lansare. Viitoarele căști TWS vor avea o durată de viață a bateriei cu 20% mai mare comparativ cu predecesorul set Samsung.

Specificațiile cheie Samsung Galaxy Buds Pro au fost publicate de 91Mobile și provin de la cunoscutul Ishan Agarwal. Noul set wireless Samsung va fi lansat pe 14 ianuarie. Căștile vor oferi, de asemenea, rating IPX7, difuzoare coaxiale duble de 6,5 și multe altele. O recentă scurgere de preț a sugerat, de asemenea, că noile căști ar putea fi mai scumpe decât Buds Live. Anularea zgomotului activ (ANC) și audio spațial 3D Spațial Audio vor fi la bord.

Specificații Samsung Galaxy Buds Pro

Ishan Agarwal a confirmat exclusiv că viitoarele Galaxy Buds Pro vor veni cu 28 de ore de viață a bateriei. Aceasta este cu aproximativ 20 la sută mai mult decât ceea ce oferă predecesorul său, Samsung Galaxy Live. Căștile vor veni cu drivere de bas de 11 mm și tweetere de 6,5 mm cu difuzoare duale coaxiale. În plus, perechea va promova anularea zgomotului de 35db pentru a accepta ANC și rezistență la apă IPX7.

Tipster-ul a scris pe Twitter acum câteva zile că Samsung Galaxy Buds Pro nu are „comanda Double Tap Edge pentru a regla volumul”. El a mai spus că noile căștile vor suporta mai multe niveluri de anulare activă a zgomotului, în funcție de detectarea vocii. Caracteristica 3D Spațial Audio va funcționa doar cu telefoane cu interfața One UI 3.0 bazată pe Android 11.

Android 11 este a unsprezecea versiune majoră și a 18-a versiune de Android. A fost lansat pe 8 septembrie 2020. Primul telefon lansat cu Android 11 a fost Vivo V20. Apoi au primit Android 11 și telefoanele Google Pixel și OnePlus 8T.

Alte informații sugerează că Galaxy Buds Pro ar putea include senzori giroscopici speciali, Dolby Atmos, SoundAlive și setări cu patru volume pentru modul ambient pentru a ajusta cât mai bine zgomotul. Fiecare cască va avea o baterie de 61mAh, în timp ce carcasa va găzdui o baterie de 472mAh. Aplicația pentru plugin va suporta, de asemenea, funcția „Find My Earbuds – Găsește-mi căștile” pentru a ajuta la localizarea căștilor. Sunt informații că vor avea comenzi tactile.

În ceea ce privește prețul, Galaxy Buds Pro va avea un preț de aproximativ 229€ în Europa. Se spune că Samsung Galaxy Buds Pro vine inițial în opțiuni de culoare negru și argintiu. Alte opțiuni de culoare se pot lansa mai târziu în anul viitor.