Galaxy Buds Pro primește noi caracteristici cu ultima actualizare

338
Galaxy Buds Pro primeste nou caracteristici cu ultima actualizare
Sursa Foto: Samsung

Luna trecută am primit noile căști cu adevărat fără fir de la Samsung, Galaxy Buds 2. Noul set wireless Samsung început să fie livrat deja în mai multe țări, dar să nu uităm nici de modelele Galaxy Buds „mai vechi”. Acum Samsung Galaxy Buds Pro primește o nouă actualizare de firmware care aduce noi caracteristici.

Noua actualizare pentru Samsung Galaxy Buds Pro aduce unele dintre funcțiile aflate pe noul set Galaxy Buds 2. Aceasta este o veste bună pentru cei care nu doresc încă să facă upgrade, dar ar dori să experimenteze unele dintre lucrurile pe care le aduc noile căști.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare pentru Galaxy Buds Pro, primește noi funcții

Versiunea de firmware R190XXUA0UH5 aduce mai multe caracteristici la Galaxy Buds Pro care au fost anunțate pentru Galaxy Buds 2. Utilizatorii pot acum să activeze Ambient Sound în timpul apelurilor dacă vor să audă sunetele din jur în timpul apelurilor. Pot fi diferite situații, când vă plimbați prin oraș sau faceți naveta și nu doriți să ratați următoarea oprire. Există, de asemenea, mai multe personalizări de Sunet Ambiental pe care le puteți explora, conform AndroidCommunity.

De asemenea, utilizatorii de Galaxy Buds Pro vor putea activa acum Anularea activă a zgomotului (ANC) pe o singură cască. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le aduce actualizarea, deși poate există mai multe. De asemenea, ar trebui să existe remedieri obișnuite ale erorilor și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Primul brevet pentru un sistem de control al zgomotului a fost acordat americanului Paul Lueg în 1936! Nissan Bluebird a a fost prima mașină din lume cu ANC instalat. Mai târziu ANC a fost instalat și pe Audi, Honda, Buick, Cadillac, Jaguar sau Land Rover.

Căștile Galaxy Buds 2 sunt cele care au cel mai mic preț dintre castile wireless Samsung cu ANC. Acestea vor înlocui setul Galaxy Buds+ în gama audio Samsung, conform Universmartphone. Deși sunt mai mici, mai ușoare și mai elegante, Pe Buds 2 ANC poate „reduce zgomotul extern cu până la 98%”. Acest lucru probabil nu se va traduce prin actualizarea pentru Buds Pro, dar cel puțin unele caracteristici sunt adăugate aici.

Căștile Galaxy Buds Pro au fost lansate la începutul anului cu seria Galaxy S21 și au fost actualizate de mai multe ori. Actualizarea fost deja lansată în Coreea pentru Samsung Galaxy Buds Pro. Nu există încă informații când se va extinde pe alte piețe, dar acest lucru este inevitabil în perioada următoare.