Samsung Galaxy Buds+, știm totul despre căștile wireless

992
Sursa Foto: theverge.com

Căștile Samsung Galaxy Buds+ vor fi lansate de compania sud-coreeană peste câteva zile. Noul set wireless vine cu mai multe îmbunătățiri față de setul original, conform unei pagini de specificații publicate de Evan Blass. Putem spune că știm totul despre noul de căști wireless Samsung.

Durata de viață a bateriei este poate cea mai semnificativă și mai așteptată noutate. Samsung Galaxy Buds+ durează 11 ore după o singură încărcare, până la șase ore durează precedentele Galaxy Buds. Combinat cu puterea din carcasa de încărcare, noul set Samsung poate dura până la 22 de ore, față de durata maximă de 13 ore a perechii mai vechi. Buds+ are o capacitate a bateriei de 85mAh + 270mAh carcasa, față de 58mAh + 252mAh carcasa, pentru originalul Buds.

Dimensiunile setului Galaxy Buds+ sunt egale cu originalul Buds, diferă greutatea

Comparația de specificații publicată de The Verge, dezvăluie că Galaxy Buds+ va avea drivere dedicate woofer și tweeter în fiecare cască. Modelul anterior Buds avea doar un difuzor în fiecare. Samsung a adăugat, de asemenea, un al doilea microfon vocal extern pentru un total de trei. Calitatea apelurilor vocale este una dintre punctele slabe ale Galaxy Buds. Samsung a luat măsuri și a remediat acest lucru.

Din punct de vedere vizual, cele două seturi de căști de urechi arată identic și au aceleași dimensiuni, deși Samsung Galaxy Buds+ cântărește puțin. 17,5 x 19,2 x 22,5 mm sunt dimensiunile la ambele seturi wireless, Buds+ este mai greu are 6,3 grame față de 5,6 g cât are setul original. Pe lângă controalele de volum și de urmărire, touch-padul exterior poate fi folosit pentru a deschide imediat Spotify pe telefon. Acesta este cel mai recent exemplu de parteneriat între Samsung și cunoscutul serviciu de streaming.

Spotify este un serviciu de streaming de muzică. A fost fondat în aprilie 2006 și are sediul în Stockholm, Suedia. În februarie 2020, Spotify are 271 de milioane de utilizatori lunari activi și 124 de milioane de abonați plătitori și este disponibil în 79 de țări.

Samsung Galaxy Buds+ se conectează prin Bluetooth 5.0 și sunt compatibile cu iOS și Android. Noii muguri Samsung acceptă conectivitatea simultană cu mai multe dispozitive, încărcarea fără fir și izolarea zgomotului și conștientizarea mediului. Originalul Buds se limita la asocierea cu un singur dispozitiv. Buds+ are un difuzor dinamic în două sensuri și rezistență la apă IPX2, le poți purta în timp ce înoți. Touchpadul vă permite să porniți, redați, opriți și să reglați volumul.

Cu trei minute de încărcare pentru Galaxy Buds+ puteți asculta o oră de muzică

Noul set se va putea încărca wireless prin PowerShare prin așezarea pe spatele smartphone-urilor Galaxy S10, Galaxy Note 10 și Galaxy S20 sau a altora compatibile. Datorită asistenței de încărcare rapidă, cu o încărcare de trei minute căștile durează până la 60 de minute. Setul original cu o încărcare de 15 minute dura 100 de minute de redare muzică. Samsung va lansa și o aplicație iOS însoțitoare, care poate afișa nivelul bateriei fiecărei cască, precum și pentru carcasa de încărcare, iar utilizatorii pot verifica și actualizările software.

Samsung Galaxy Buds+ va fi compatibil cu dispozitive Android cu Android 5 și cel puțin 1,5GB de RAM și Apple iPhone 7 cu iOS 10 sau un sistem de operare superior. Samsung Galaxy Buds+, pe care îl vom vedea alături de seria Galaxy S20, va costa 149 de dolari. Setul va fi disponibil în roșu, negru, alb și albastru.