Acasă Stiri Noi căști wireless Galaxy BudsX, vin cu mai multe funcții de fitness

Noi căști wireless Galaxy BudsX, vin cu mai multe funcții de fitness

După Galaxy Buds și Galaxy Buds+, compania sud-coreeană lucrează acum la Samsung Galaxy BudsX. Aceste viitoare căști wireless vor primi diverse funcții de fitness – la fel ca Samsung Gear IconX din 2016. În februarie 2020 a fost lansată excelenta serie Samsung Galaxy S20. În același timp, Samsung a dezvăluit noile căști total wireless numite Galaxy Buds+.

Datorită integrării unui difuzor dinamic cu 2 căi, acest set wireless oferă un sunet mai bogat decât înainte. Există trei microfoane încorporate, iar capacitatea bateriei a fost îmbunătățită în mod semnificativ în comparație cu Galaxy Buds. Acum, se pare că vom primi un set Samsung Galaxy BudsX.

Galaxy BudsX va fi un nou model de căști wireless Samsung

Cu toate acestea, se pare că Samsung intenționează să lanseze o serie de noi dopuri audio de urechi în 2020. Luna trecută am aflat despre căștile tip fasole Samsung Bean. Cu toate acestea, aceste căști wireless în urechi nu par să fie un înlocuitor pentru linia Galaxy Buds.

În 27 aprilie 2020, Samsung Electronics a depus o nouă  cerere de marcă la EUIPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene) și la IPO în Marea Britanie (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală). Este pentru numele „Samsung BudsX”. Marca este încadrată în clasa 9 și cererea conține o descriere destul de amănunțită a viitorului set Samsung.

Descrierea mărcii Samsung Galaxy BudsX: Căști; Auriculare; Căști / cască portabile fără fir pentru player MP3; Căști wireless care încorporează un senzor pentru a detecta dacă setul cu cască este pornit sau oprit; Cască / căști wireless care încorporează software pentru furnizarea unui ghid de fitness; Căști / cască wireless care încorporează software pentru măsurarea distanței, vitezei, timpului, modificărilor ritmului cardiac, nivelului de activitate, numărul calorii arse; Căști wireless pentru telefoane mobile / smartphone-uri / tablete.

Caloria – o calorie se defineşte ca fiind cantitatea de energie necesară pentru a creşte temperatura unui gram de apă cu un grad, de la 14,5 la 15,5 grade Celsius. În nutriție o calorie are valoarea egală cu cea a 1.000 de calorii.

Nu se știe dacă Galaxy BudsX va fi numele setului Samsung Bean

Din descriere se poate trage concluzia că este o cască wireless cu diferiți senzori. De exemplu, ar trebui să fie posibil să se măsoare distanța, viteza, timpul, modificările ritmului cardiac și caloriile arse. Prin urmare, acestea par a fi lucruri ideale pentru antrenament.

Este foarte posibil ca Samsung Galaxy BudsX să devină un fel de succesor al Gear IconX din 2016, având în vedere adăugarea literei „X”. Gear IconX au fost căști de fitness cu memorie internă de 4GB, așa că puteți pleca fără telefon în buzunar pentru un antrenament intens. Este posibil, de asemenea, ca acesta să fie numele setului în formă de boabe de fasole Samsung Bean. Momentan sunt doar supoziții.

După Gear IconX, pentru setul Samsung Galaxy Buds au fost prevăzute multe dintre funcțiile de fitness ale acestui, care au fost apoi omise. Căștile Buds și Buds+ au primit un design mai asemănător cu Apple AirPods, iar accentul a fost pus pe o calitate mai bună a sunetului (Harman AKG) și un confort bun la purtare.

Poate că Galaxy BudsX va oferi tot ce are mai bun atât Buds+, cât și Samsung Gear IconX. Numai timpul ne va spune. Este foarte posibil ca noile căști wireless să fie lansate simultan cu seria Galaxy Note 20. Această serie high-end, alături de Galaxy Fold 2, este așteptată la mijlocul lunii august 2020.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...