Samsung Galaxy Chromebook 2 este mai neobișnuit ca niciodată

462
Samsung Galaxy Chromebook 2 este mai neobisnuit ca niciodata
Sursa Foto: @EvanBlass

Samsung a dezvăluit primul său Galaxy Chromebook la începutul acestui an înainte de CES 2020. Viitorul laptop Samsung Galaxy Chromebook 2 este tot mai aproape și a apărut în noi imagini, confirmând două variante de culoare. Vedem aici întoarcerea culorii unice portocaliu strălucitor a companiei Samsung într-un design altfel destul de similar cu precedentul model. Posibil să-l vedem efectiv pe piață în luna ianuarie anul viitor.

În fotografiile apărute prin intermediul lui Evan Blass – @evleaks, există câteva modificări vizibile ale noului model. Din ce vedem sunt inclusiv ajustări minore la aspectul portului, dar și extinderea culorii portocalii. Tastatura modelului din a doua generație este de un negru mai neutru, iar nuanța portocalie s-a extins pe laturile laptopului.

Samsung Galaxy Chromebook 2 cu un nou procesor Intel

Dar, conform The Verge, mai substanțiale vor fi specificațiile interne. Vom vedea îmbunătățiri față de modelul precedent, având în vedere că există un nou procesor Intel de a 11-a generație. Combinarea duratei îmbunătățite de viață a bateriei și a performanțelor grafice ale acelor cipuri cu Chromebook-ul deja arătos Samsung Galaxy pare a fi o posibilitate interesantă.

Viitorul laptop Samsung Galaxy Chromebook 2 va fi lansat în culorile gri și roșu. Vă reamintim că laptopul original Chromebook vine, de asemenea, în aceste două culori. Compania le numește Mercury Grey și respectiv Fiesta Red. Dar, din moment ce Samsung are obiceiul de a schimba numele culorilor, numele exacte ale noilor culori este un mister acum.

Un Chromebook este un laptop sau tabletă care rulează sistemul de operare Chrome bazat pe Linux. Primele Chromebook-uri au fost produse de Samsung și Acer și au fost lansate la vânzare în 2011.

Chromebook-ul original Galaxy era un dispozitiv premium, cu un design – și un preț – pe măsură. Dar, au fost mai mulți utilizatori care au fost dezamăgiți de durata de viață a bateriei și eficiența sistemului de răcire. Sperăm că în aceste domenii Samsung a intervenit pentru a le va îmbunătăți cu acest nou model. CES 2021 este foarte aproape, deci șansele să vedem un Samsung Galaxy Chromebook 2 în următoarele săptămâni sunt mari.