Galaxy Enhance-X este acum disponibilă pentru Galaxy Z Fold 4

154
Galaxy Enhance-X Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: SamMobile.com

În urmă cu două luni, Samsung a anunțat că va aduce aplicația de editare a imaginii Galaxy Enhance-X pe telefoanele Galaxy de ultimă generație puțin mai vechi. Acum, compania a lansat aplicația pentru încă patru telefoane Galaxy, inclusiv Galaxy Z Fold 4. Este primul telefon pliabil de la Samsung care are acces la aplicația avansată de editare a imaginilor.

Expert RAW nu este singura aplicație pentru cameră pe care Samsung o oferă pentru dispozitivele sale Galaxy. Avem, de asemenea, Camera Assistant și Galaxy Enhance-X. Camera Assistant vă oferă mai mult control asupra diferitelor setări ale camerei, potrivit SamMobile. În același timp, Galaxy Enhance-X este o aplicație de îmbunătățire a imaginii bazată pe inteligență artificială.

Galaxy Z Fold 4 primește suport pentru Galaxy Enhance-X

Galaxy Enhance-X a fost lansat pentru prima dată pe seria Galaxy S22. Cu toate acestea, nu a fost o lansare globală, iar aplicația era incompatibilă cu Android 13. Mai târziu, aplicația a fost lansată pentru seria Galaxy S23. Acum, aplicația este disponibilă pe scară mai largă pentru Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra și Galaxy Z Fold 4. Aplicația Galaxy Enhance-X are o mărime de 85MB și poate fi descărcată prin Galaxy Store.

Aplicația oferă un buton Magic care remediază automat defecțiunile din imagine, cum ar fi neclaritatea, pierderea detaliilor și zgomotul. Este oarecum similar cu opțiunea Photo Remastering care este disponibilă în aplicația Galerie stoc pe telefoanele și tabletele Galaxy. Există și alte opțiuni de editare a imaginilor, inclusiv Brighten, Face, Fix Blur, Fix Lens Distortion, Fix Moire, HDR, Portrait, Remove Reflection, Remove Shadows și Sharpen.

Sharpen este un editor foto care îmbunătățește claritatea fotografiilor din galerie sau camera foto. Folosește inteligența artificială pentru a remedia neclaritatea produsă de tremuratul camerei, focalizarea ratată și camere de calitate scăzută.

Cu Galaxy Enhance-X puteți anula sau reface acțiunile de editare în aplicație și puteți exporta imaginea în Galerie sau în alte aplicații instalate pe telefon. Samsung va lansa aplicația pe mai multe telefoane și tablete Galaxy în viitor, cu seria Galaxy A în vizor.

Samsung a lansat destul de recent o nouă actualizare și la Expert RAW. Jurnalul oficial de modificări pentru noua versiune (2.0.09.1) afirmă că aplicația primește „îmbunătățirea calității imaginii și alte remedieri de erori”. După cum a spus compania, actualizarea aduce și unele schimbări importante. Cu toate acestea, dacă utilizați Expert RAW pe dispozitivul dvs. Galaxy, puteți verifica actualizările în Galaxy Store.