Seria Galaxy S21 și Galaxy Z Fold 4 au primit Astrophoto Mode

214
Seria Galaxy S21 si Galaxy Z Fold 4 au primit Astrophoto Mode
Sursa foto: galaxyclub.nl

Suntem obișnuiți ca Samsung să îmbunătățească permanent telefoanelor sale emblematice mai vechi cu diferite funcții. Ultimul astfel de lucru este aducerea Astrophoto Mode în Expert RAW pe Galayx S21, Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra și pe Galaxy Z Fold 4. Anterior acest mod pentru pasionații de a fotografia galaxile a ajuns pe seria Galaxy S22 și Galaxy S23.

Samsung a introdus modul de cameră Astrofoto în aplicația Expert RAW în octombrie anul trecut. Suportul a fost disponibil pentru prima dată pe seria Galaxy S22. Când a fost lansată seria Galaxy S23, era clar că Astrophoto Mode va ajunge și pe Galaxy S23, S23+ și Galaxy S23 Ultra.

Astrophoto Mode pe noi modele emblematice

Potrivit GalaxyClub, ieri o nouă actualizare lansată de Samsung pentru aplicația Exert RAW aduce Astrophoto Mode pe și pe Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra și pe Galaxy Z Fold 4. Noua actualizare are versiunea 2.0.09.1 În acest mod Astrofoto puteți fotografia stelele și galaxiile cu un timp de expunere lung de patru, șapte sau zece minute.

În plus, modul vă ajută să căutați anumite obiecte pe cerul nopții. Pentru a face acest lucru, va trebui să activați funcția de ghidare a companiei Samsung – Sky Guide. Toate telefoanele trebuie să ruleze pe cel mai recent firmware. Aceasta este actualizarea din aprilie atât pentru seria Galaxy S21, cât și pentru Z Fold 4. Deci, verificați dacă telefonul dvs. este într-adevăr actualizat la cea mai recentă versiune de firmware. Din păcate aplicația Expert RAW nu este disponibilă pe Samsung Galaxy S21 FE.

Expert RAW este o aplicație dedicată pentru camera foto, separat de aplicația implicită Samsung. Este destinată în pasionaților de fotografie și aduce un control fin la camere precum focalizarea manuală, viteza obturatorului, ISO și balansul de alb.

Desigur, rezultatele obținute în modul Astrofoto depind și de tot felul de factori externi. Datorită timpului lung de expunere, este necesară utilizarea unui trepied. Mai mult, ca întotdeauna, când fotografiezi cerul înstelat, faci cele mai frumoase fotografii în zone fără prea multă poluare luminoasă.

În al treilea rând, vă ajută dacă aveți și abilitățile necesare de editare. Acesta este singurul mod de a profita la maximum de mod – și de fapt întreaga aplicație Expert RAW. Vedeți pe I❤️Samsung și ce diferențe sunt între Pro Mode, Expert RAW și Camera Assistant!