Galaxy F02s aproape de lansarea oficială, are procesorul Snapdragon 450

609
Galaxy F02s aproape de lansarea oficiala are procesorul Snapdragon 450
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung pare să se pregătească pentru lansarea unui Galaxy F02s în perioada următoare. Am văzut deja deja la o serie de scurgeri și zvonuri despre acest smartphone. Telefonul a fost listat pe mai multe site-uri web de certificare, cum ar fi Google Play Console, NBTC, FCC și multe altele.

Acum, ca ultimă informație, prețul din India al Samsung Galaxy F02s a fost dezvăluit, sugerând o lansare iminentă. Un tipster a distribuit prețurile lui Galaxy F02s pe pagina sa de pe Twitter. Va fi un smartphone din gama entry-level, cu un preț mic si specificații raportate la acest preț

Telefoanele din seria Galaxy F sunt disponibile momentan doar în India, dar sigur vor fi lansate și pe alte piețe internaționale. Ne amintim de seria Galaxy J, multă lume mai folosește aceste telefoane, lansată inițial cu dedicație pentru Japonia care a ajuns apoi extrem de populară în toată lumea.

Samsung Galaxy F02s cu un preț de bază de 110€

Potrivit tipsterului Abhishek Yadav, Samsung Galaxy F02s va fi lansat în curând în India. Acesta va avea un preț inițial de 8.999 rupii (aproximativ 110 euro) pentru varianta de 3GB RAM și 32GB stocare. Trebuie să recunoaștem că este un preț foarte mic, chiar și pentru India, acolo unde este și fabricat. Modelul cu 4GB RAM și 64GB va fi lansat cu un preț de 9.999 INR (~120 de euro).

Potrivit MySmartPrice, tipsterul a distribuit o imagine care sugerează că smartphone-ul este listat cu numărul de model SM-E025FE și E025FF. Recent, smartphone-ul a fost listat pe Consola Google Play, confirmând că Galaxy F02s va fi alimentat de procesorul Snapdragon 450 împreună cu GPU Adreno 506. Telefonul va avea un ecran HD+ cu o rezoluția 1600 x 720 pixeli și o densitate a pixelilor de 280ppi. Apariția pe acest smartphone a procesorului Qualcomm Snapdragon este o adevărată binecuvântare pentru el.

Adreno este o serie de procesoare grafice (GPU), dezvoltate de Qualcomm și utilizate într-o varietate de procesoare pentru smartphone-uri. Numele Adreno este o anagramă a Radeon, o marcă de procesoare grafice a AMD. Adreno este instalat doar în procesoarele Snapdragon.

Listarea pe alte site-uri de certificare a confirmat și prezența sistemului de operare Android 10. Mai multe site-uri din domeniu speculează că Samsung Galaxy F02s va fi o versiune redenumită a modelelor Samsung Galaxy A02s sau Galaxy M02s. Vă recomandăm să luați aceste informații cu reținere și să așteptăm anunțul oficial, deoarece compania nu a dezvăluit încă nimic.