Samsung Galaxy Fit 3 cu un nou design și în mai multe culori

277
Galaxy Fit 3 design culori
Sursa foto: via phonearena.com

Știm deja că Samsung se pregătește să lanseze un alt tracker de fitness Galaxy Fit. Deci, nu este o surpriză că informațiile despre viitorul dispozitiv purtabil Samsung Galaxy Fit 3 au apărut online. Mai multe imagini cu Fit 3 au apărut recent, arătând trackerul de fitness din toate unghiurile. Acum a apărut un alt set de imagini cu aspect oficial care dezvăluie două culori suplimentare pentru viitorul ceas de fitness Samsung.

Potrivit PhoneArena, Samsung Galaxy Fit 3 va fi disponibil în cel puțin trei culori: negru, auriu și gri. Noile imagini vin în concordanță cu cele anterioare care arată versiunea aurie a dispozitivului purtabil, așa că ne așteptăm la un afișaj mult mai mare pentru următorul produs din seria Galaxy Fit. Cum seria Galaxy S24 va fi lansată pe 17 ianuarie ne așteptăm ca succesorul lui Galaxy Fit 2 să fie lansat tot atunci. Viitorul monitor de fitness Samsung Galaxy Fit 3 a fost recent certificat de BIS India și TUV Rheinland.

După cum se vede în imagini, Samsung Galaxy Fit 3 va avea un nou design față de predecesorul său. De asemenea, un buton fizic și un microfon sunt plasate în partea dreaptă. La fel ca și modelele anterioare, trackerul de fitness va fi livrat cu curele de silicon înlocuibile de diferite culori. Nu este ceva ieșit din comun, aceasta a devenit deja un standard pentru acest tip de produs Samsung.

Din păcate, nu au apărut încă multe detalii despre specificațiile lui Galaxy Fit 3. Probabil va trebui să așteptăm până când suntem mai aproape de lansare. Știm în schimb că va avea o baterie mai mare decât Fit 2, care a excelat în acest domeniu. Din certificarea TUV Rheinland am aflat că dispozitivul va avea o baterie de 200 mAh cu suport pentru încărcare de 5 W. De asemenea, ecranul va fi mult mai mare decât la predecesorul său, cel puțin așa reiese din imaginile apărute.

Numele Fit vine de la Fitness, o activitate fizică prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit.

Viitorul tracker de fitness Samsung Galaxy Fit 3 va avea un design dreptunghiular, cu colțuri rotunjite pentru sporirea confortului. Pinul de încărcare de sub tracker nu este vizibil în imagini. Sunt informații care sugerează că Samsung ar putea echipa dispozitivul cu o carcasă metalică.

Certificarea primită în India de la BIS a dezvăluit numărul model SM-R390. Samsung va livra probabil trackerul de fitness cu sistemul de operare Android, renunțând la FreeRTOS intern. Sunt informații că Samsung va echipa viitorul tracker de fitness cu GPS. Alte specificații ale viitorului tracker de fitness Galaxy Fit 3 sunt momentan necunoscute.