Galaxy Fold 2 va avea una dintre baterii foarte mică, doar 900 mAh

730
Sursa Foto: SamMobile.com

Există foarte multe așteptări pentru următorul smartphone pliabil de Samsung. Toate informațiile de până acum sugerează că următorul model are un factor de formă clamshell. De asemenea, este de așteptat să fie dezvăluit în lunile următoare, eventual alături de Galaxy S11 în februarie 2020. Ultima informație este că Galaxy Fold 2 va avea o baterie minusculă!

Una dintre cele două baterii din noul Samsung Galaxy Fold 2 este foarte mică, lucru confirmat de o recent apărută imagine a bateriei. Spre deosebire de prima generație de Galaxy Fold, modelul de anul viitor va avea un tip de pliere gen clapetă – clamshell. Absolut toate indiciile de până acum merg spre acest factor de formă.

Samsung Galaxy Fold 2 are una dintre baterii minusculă

Am scris cu ceva timp în urmă, că următorul dispozitiv pliabil al gigantului high-tech va avea două baterii, la fel ca prima ediție. Cu toate acestea, se zvonea că una dintre acestea avea o capacitate nominală de doar 900 mAh. Aproape sigur dimensiunea mai mică a uneia dintre baterii se datorează designului til clamshell al dispozitivului. O certificare din partea unei agenții sud-coreene confirmă acum dimensiunile mici ale bateriei.

Conform SamMobile, în baza de date SafetyKorea, a apărut bateria cu numărul de model sportiv EB-F701ABY. Există acolo și o fotografie dar calitatea și rezoluția ei nu permite să vedem foarte bine capacitatea bateriei. Un lucru este însă destul de clar, această baterie este foarte mică. O astfel de baterie se potrivește pe un dispozitiv format din două părți, dintre care una trebuie să adăpostească și un modul de cameră. Bateria este fabricată de Samsung SDI în Vietnam.

Vietnam are denumirea oficială Republica Socialistă Vietnam! Este una dintre cele mai capitaliste state din zonă! Vietnam este al doilea exportator de cafea din lume, după Brazilia și al doilea exportator de orez din lume după Thailanda. Împăratul Minh Mang a avut 500 de soții, 143 de copii și peste 700 de concubine!

Deși ne putem aștepta ca cealaltă baterie EB-BF700ABY, nu avem informații despre ea, să fie mai mare decât cea prezentată aici, este posibil ca Samsung Galaxy Fold 2 să nu aibă pur și simplu o baterie imensă. La urma urmei, natura compactă a unui factor de formă tip clamshell – cu clapetă, lasă mai puțin spațiu pentru baterie decât un smartphone normal.

Un Galaxy Fold 2 pliabil dar accesibil

Galaxy Fold 2, nu suntem siguri că va fi numit așa atunci când Samsung îl va lansa în primăvara anului 2020, este de așteptat să fie ceva mai ieftin decât primul Galaxy Fold. În prezent, conform ultimelor informații, acest dispozitiv va avea un preț de vânzare cu amănuntul de doar 845 USD. Acest lucru ar putea ajuta Samsung să realizeze ținta de șase milioane de dispozitive pliabile, propusă pentru anul viitor. Una dintre compromisurile inevitabile se poate dovedi a fi capacitatea bateriei, așa cum vedem în fotografia de mai sus.