Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 2 posibil doar în variantă 5G

654
Sursa Foto: YouTube XEETECHCARE

Samsung va lansa mai multe smartphone-uri de înaltă calitate, inclusiv Galaxy Fold 2 și seria Galaxy Note 20, în august. Unele funcții ale acestor smartphone-uri au apărut deja online, sigur sunt momentan doar zvonuri și nu au fost confirmate de Samsung. Acum, o nouă informație din Coreea de Sud afirmă că Samsung se va concentra pe oferirea de versiuni 5G ale smartphone-urilor sale premium.

Conform UniverSmartphone, Samsung va lansa doar variante 5G pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2 la nivel global. Cu toate acestea, au fost depistată și existența unor variante 4G LTE pentru Galaxy Note 20. Gigantul high-tech chiar a dezvoltat deja firmware pentru aceste dispozitive. Nu sunt informații cu privire la o variantă 4G LTE a lui Samsung Galaxy Fold 2. În baza acestei situații este posibil ca noua generație Galaxy Fold să poată fi lansată doar într-o versiune 5G.

Samsung pe primul loc din anul 2011

Samsung dorește să rămână producătorul mondial numărul unu de smartphone-uri 5G. Compania din Coreea de Sud este pe primul loc în lume și vrea să-și păstra poziția de top și în actualul segment de smartphone-uri 5G. Gigantul tehnologic sud-coreean este cel mai mare brand de smartphone-uri din lume din 2011.

În acest an, se preconizează că livrările de smartphone-uri în general vor avea de suferit. Cu toate acestea, conform informațiilor din domeniu, vânzările de smartphone-uri 5G vor crește cu 20%. Companiile de cercetare de piață estimează că la nivel global se va ajunge la un total de 200 de milioane de bucăți. Samsung a vândut 8,3 milioane de smartphone-uri 5G în primul trimestru din 2020. Compania chineză Huawei a reușit să vândă aproximativ 8 milioane de unități de smartphone-uri 5G. Diferența este că Samsung a avut aceste vânzări la nivel global în timp ce Huawei doar în China.

Primul logo al firmei Apple a fost un desen în stil baroc care îl înfățișează pe Isaac Newton stând sub un măr. Apoi a fost înlocuit de „Apple curcubeu”, silueta colorată în culorile curcubeului a unui măr cu o mușcătura scoasă din el.

Cu toate acestea, o amenințare mai mare pentru Samsung se prevede spre sfârșitul acestui an. În toamnă compania americană Apple este de așteptat să lanseze patru modele iPhone 12. Conform informațiilor de până acum, toate aceste telefoane au conectivitate 5G. Rămâne de văzut cum va contracara Samsung aceste smartphone-uri Apple. De asemenea, firma sud-coreeană va lansa și un Galaxy Z Flip 5G în luna august.