Galaxy Z Fold 2 va avea S Pen, dar nu și cea mai bună cameră Samsung

856
Sursa Foto: phonearena.com

Conform tuturor informațiile originalul Galaxy Fold va avea anul acesta un urmaș: Samsung Galaxy Z Fold 2. Sperăm ca acesta va fi numele, dar mai poate fi modificat de Samsung până la apariția în viața reală. Acum, prin intermediul PhoneArena, am aflat că Samsung Galaxy Z Fold 2 va avea un S Pen, un ecran de sticlă mai rotunjit dar, nu va avea cele mai bune camere Samsung.

Samsung lucrează deja la Z Fold 2 și ecranul în modul deschis va avea o dimensiune mai mare, în comparație cu predecesorul său de 7,3 inch. În linii mari viitorul smartphone pliabil va merge pe același tip de design, poate ceva mai rafinat. Era de așteptat o creștere în diagonală a ecranului și cel puțin camera de 108MP aflată pe seria Galaxy S20.

Același tip de pliere pe Galaxy Z Fold 2 ca Fold-ul original

La fel ca ediția originală din 2019, Galaxy Z Fold 2 va avea același tip de pliere. Astfel de informații au apărut și în media sud-coreeană. Ultra Thin Glass poate sau nu fi folosită de Samsung pe viitorul pliant Fold. Sperăm că da, posibil și în funcție de satisfacția pe care o va da pe Samsung Galaxy Z Flip.

Mai poate fi o problemă cu Samsung Galaxy Z Fold 2. Având un S Pen, un ecran mai mare și de sticlă ultra-subțire, gigantul tech trebuie să găsească un loc și pentru culcușul lui S Pen-ului. Sigur că la seria Galaxy Note problema este rezolvată, dar la un smartphone pliabil sunt alte probleme. Suntem siguri că Samsung a rezolvat deja problema și vom vedea un S Pen pe viitorul Z Fold 2.

S Pen-ul a apărut cu Samsung Galaxy Note, la IFA Berlin în 2011. Lansat în octombrie, Galaxy Note cu SPen a fost vândut în peste 1 milion de unități în două luni. Până în august 2012, Galaxy Note a fost vândut în peste 10 milioane de unități în întreaga lume.

Camera foto de 108MP nu va fi pe Galaxy Z Fold 2

Galaxy Fold 2 este pregătit pentru a fi cel mai impresionant telefon cu ecran mare al companiei Samsung din acest an. Dar, dincolo de această diagonală de 8 inch există un lucru la care viitorul Fold Samsung nu va excela – performanțele camerelor. Mai bine zis, nu va excela la nivelul atins de Seria Galaxy S20 și în special de modelul „Ultra”. Se pare că de data aceasta, Samsung dorește un Z Fold 2 cât mai subțire atunci când este închis și fără niciun spațiu între jumătățile sale. În acest fel camera uriașă de 108MP aflată pe Galaxy S20 Ultra nu prea are loc pe viitorul pliant Samsung.

Așa că cea mai recentă și mai nouă tehnologie foto aflată pe Galaxy S20 va trece sigur pe Samsung Galaxy Note 20, dar nu pe Fold 2. Asta este! Suntem siguri că Samsung va aduce camere foto excelente și pe viitorul telefon pliabil. A dovedit acest lucru de atâtea ori cu noile telefoane, dar parcă noua cameră de 108MP este foarte tentantă.