Galaxy Fold 2 și Z Flip 5G în cantități limitate până la sfârșitul anului

540
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung este de așteptat să anunțe duo-ul Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G pe 5 august în timpul evenimentului Unpacked. Potrivit lui Max Weinbach de la XDA-Developers citat de PhoneArena, Samsung Galaxy Fold 2 și Samsung Galaxy Z Flip 5G nu vor fi lansate în august. Se pare că aprovizionarea pieței cu cele două telefoane pliabile va fi limitată până la sfârșitul anului 2020.

Acest lucru a fost susținut de consultantul în lanțul de aprovizionare Ross Young, care spune că dispozitivele nu au intrat în producție. El susține că producția va începe în august, iar telefoanele vor ajunge pe rafturi mai târziu în acea lună sau în septembrie. Chiar și atunci, oferta acestor smartphone-uri va fi limitată. Acest lucru se datorează deficitului de sticlă Ultra-Thin-Glass care va fi deasupra ecranelor la Fold 2 și Z Flip 5G. Oferta va rămâne relativ restricționată până în 2021.

Samsung Galaxy Fold 2 și Z Flip 5G vor fi mai greu de obținut

În consecință, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G vor fi două smartphone-uri probabil greu de obținut inițial. Ross Young CEO al Display Supply Chain Consultants și consultant Samsung consideră, de asemenea, că Galaxy Note 20+ / Ultra va fi și el tras puțin înapoi. La fel ca în cazul celor două pliabile, problema pare a fi din partea ofertei. Aparent, este legat de producerea panourilor de temperatură scăzută cu oxid de polisilicon a-low-temperature polycrystalline oxide (LTPO).

Modelul vedetă Galaxy Note 20+ / Ultra va avea un ecran LTPO care ar permite o rată de actualizare dinamică. Datorită acestei tehnologii, ecranul aflat pe Note 20+ / Ultra va fi eficient din punct de vedere energetic. Modelul mai mic va avea un ecran tot LTPO cu rata de actualizare de 120 Hz.

Rata de actualizare se măsoară în hertz (Hz) și arată de câte ori afișajul își reîmprospătează imaginea într-o secundă. Smartphone-urile cu o rată de actualizare mare au o estompare mai mică a culorilor și o calitate a imaginii mult mai fidelă.

În ciuda acestor probleme de aprovizionare cu piese, Samsung va dezvălui probabil telefoanele Note 20 luna viitoare. Se presupune că Samsung Galaxy Note 20 standard va fi scoas la vânzare mai întâi. Va fi urmat de Note 20+ / Ultra și, în final, de telefoanele pliabile. Potrivit PhoneArena, sunt informații că Samsung Galaxy Fold 2 va sosi înainte de Galaxy Z Flip 5G.

Este de la sine înțeles că pare o cronologie de lansare destul de dezordonată. Cu toate acestea, atâta timp cât noile produse sunt lansate destul de grupat, consumatorii vor fi probabil în regulă.