Samsung Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil într-o culoare nouă

724
Sursa Foto: SamMobile.com

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip nu are suport pentru rețele 5G, dar Samsung va lansa o variantă 5G a dispozitivului în viitorul apropiat. Flip-ul Samsung se vinde foarte bine peste tot în lume în ciuda prețului său ridicat și compania a reacționat la acest lucru. Viitorul Galaxy Z Flip 5G va fi oferit într-o nouă culoare și nu este exclus ca această culoare să ajungă și pe varianta actuală 4G.

Samsung a lansat până acum doar o varianta 4G LTE a lui Galaxy Z Flip. Cu toate acestea, având în vedere că 2020 se presupune a fi anul 5G pentru Samsung, nu este de mirare că compania urmărește o altă variantă a dispozitivului. Până acum Galaxy Z Flip este disponibil în Mirror Black, Mirror Purple, Mirror Gold și Thom Browne Edition.

Samsung va lansa o nouă culoare cu varianta 5G a lui Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip 5G va fi mai mult sau mai puțin același cu actualul dispozitiv pliabil existent. Am mai scris deja și este confirmat că va avea 256GB spațiu de stocare intern la fel ca varianta LTE. În acest moment nu există o variantă cu stocare de 512GB sau 128GB în dezvoltare. Conform SamMobile, este posibil să apară cel puțin una dintre cele două până la lansarea efectivă a smartphone-ului.

Purtând numărul de model SM-F707, Z Flip 5G va ajunge pe rafturile magazinelor din toată lumea. Majoritatea operatorilor de telefonie mobilă au pus ochii deja pe acest telefon iar rețelele 5G sunt lansate în tot mai multe țări. Nu știm în acest moment, dar este puțin probabil să existe o diferență semnificativă de preț în comparație cu varianta 4G LTE.

LTE – Long Term Evolution. Pe 14 decembrie 2009, primele rețele LTE comerciale TeliaSonera au intrat în direct la Stockholm și Oslo. Samsung SCH-R900, lansat în septembrie 2010, a fost primul telefon mobil cu LTE din lume.

Varianta Galaxy Z Flip 5G va fi disponibilă în negru (Mirror Black) și violet (Mirror Purple) existente. De asemenea, sunt informații, că va exista și o culoare maro nouă pentru dispozitiv. Această culoare nu este disponibilă pe varianta existentă a telefonului pliabil Flip. Samsung a creat un nou finisaj maro pe care intenționează să-l folosească pentru dispozitive pliabile. Sunt zvonuri că această culoare maro va fi disponibilă și pe viitorul Samsung Galaxy Fold 2.