Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold posibilă lansare pe 20 februarie 2019

870

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold va fi lansat probabil pe 20 februarie 2019. Samsung a confirmat acest lucru printr-o campanie de postere amplasate în Place de la Concorde din Paris. Din traducerea textului din limba coreeană, aflat pe unul dintre aceste postere, aflăm că  „viitorul se deschide” și data de 20 februarie. Data corespunde perfect cu cea vehiculată de mai mult timp.

Începând cu 13 ianuarie în Place de la Concorde din Paris, a apărut un imens poster de publicitate afișat de Samsung. Textul care se poate traduce ca „viitorul se deschide” sau „se desfășoară înaintea ta”, este însoțit de data de 20 februarie. Posterul este alături de altul cu aceeași dimensiune pe care se află un smartphone, potrivit site-ului francez PhonAndroid. Afișele nu lasă loc de îndoieli despre ce este vorba. E o lansare a unui viitor smartphone, posibil pliabil, pe 20 februarie 2019.

Prezentarea lui Galaxy Fold alături de seria Galaxy S10 nu prea are sens

Partea „se desfășoară” se referă, în mod evident, la smartphone-ul pliabil și se potrivește cu Galaxy Fold. Deoarece nu va exista o versiune pliabilă a lui Galaxy S10, numai această opțiune rămâne. Pe de altă parte, o prezentare a smartphone-ului pliabil pe 20 februarie, împreună cu seria Galaxy S10, nu ar avea sens. Un telefon pliant, mai ales de la Samsung, ar putea lua fața evenimentului aniversar cu lansarea seriei Galaxy S10. Posterele există și restul sunt doar speculații! Trebuie doar să așteptăm și să vedem ce va face Samsung.

Data de lansare corespunde cu cea sugerată de Samsung de câteva săptămâni. Oficialii Samsung au repetat de mai multe ori că smartphone-ul va fi lansat în prima jumătate a anului 2019. Știm că Samsung a introdus deja ecranul pliabil pe care îl va avea Galaxy Fold.

Place de la Concorde (Piața Concordiei) este cea mai mare și mai importantă piață din Paris. Are o suprafață de 8,64 hectare. Piața a fost numită Place de la Concorde ca un gest de reconciliere după turbulențele Revoluției Franceze. A fost locul multor execuții publice notabile în timpul Revoluției Franceze.

Știm relativ puțin despre viitorul pliant Samsung. În acest moment, când vine vorba de telefoanele pliabile, specificațiile reprezintă o preocupare secundară. Vrem să vedem mai ales cât de bine este executat modul de pliere al dispozitivului. Dacă nu rezistă în utilizarea zilnică clienții nu vor avea motive să-l cumpere, indiferent de caracteristici și specificații. Mai ales dacă luăm în considerare și prețul destul de piperat care se estimează a fi.

Royole a lansat un telefon pliabil, Huawei are unul în lucru

Este posibil ca Samsung să ia în considerare lansarea acestuia înainte de MWC 2019, pentru a fi printre primii producători pe această tehnologie. Producătorul chinez Royole a prezentat deja un smartphone pliabil, FlexPai. Huawei dezvoltă, de asemenea, această tehnologie pe plan intern și nu știm când va lansa acest smartphone pliabil.

Știrea a apărut inițial pe NewsSamsung și a fost preluată de toate site-urile de profil din lume. Am preluat-o și noi pentru cititorii noștri. Nu suntem convinși că Samsung va lansa smatphone-ul pliabil la 20 ferbruarie. Momentan avem rezerve privind această interpretare a unor postere.