Samsung Galaxy Fold primește în sfârșit actualizarea la Android 10

636
Sursa Foto: via androidpolice.com

Samsung Galaxy Fold a fost afectat de probleme încă de la lansarea sa inițială și a fost o lungă perioadă în prim plan. Dar, în ultima vreme, telefonul Samsung nu mai a mai fost în centrul atenției la fel de mult. Samsung Z Flip a intrat el sub lumina reflectoarelor.

De asemenea, Samsung nu pare să fie prea interesat de primul său pliabil, întrucât dezvoltarea de software merge destul de lent pentru dispozitivul de 2.000 de dolari. Cu toate acestea, potrivit AndroidPolice, este aproape de a primi o actualizare la Android 10 și interfața One UI 2.1. Bineînțeles că interfața va fi personalizată special pentru un astfel de dispozitiv pliabil.

Actualizarea pentru Galaxy Fold la Android 10 a debutat în Franța

Într-o altă știre recent publicată de noi am scris că actualizarea cu Android 10 a lui Galaxy Fold a fost amânată din luna aprilie în luna mai. Conform acestei informații se pare că lucrurile s-au schimbat. Ținând cont de faptul că Galaxy Fold este cel mai scump telefon Samsung de până la 2.000 de euro, era și timpul să primească Android 10. Galaxy Fold a venit cu Android 9 Pie.

Versiunea firmware cu numărul F900FXXU3BTCD este lansată pentru Fold-ul Samsung. Actualizarea pare să fie limitată la versiunea 4G a telefonului în Franța în acest moment. Este greu de spus și identificat în ce țări mai primește exact software-ul, deoarece există relativ puține bucăți de Galaxy Fold pe piață. Sigur One UI 2.1 va fi la bord, special adaptată unui telefon pliabil. Este posibil ca din această cauză actualizarea cu Android 10 să fi întârziat atât pentru Galaxy Fold.

Franța este a treia economie din Europa și a șasea din lume. Franța este țara care deține cele mai multe premii Nobel pentru literatură din lume. Este cea mai vizitată țară din lume iar limba franceză este limba oficială în 24 de țări din lume.

Telefonul pliabil Samsung primește și patch-ul de securitate din marie 2020

Aproape sigur actualizarea aduce toate noile adăugări One UI 2.1. Vor fi acolo inclusiv gesturi actualizate, temă întunecată îmbunătățită, modificări UI pentru camere și alte funcții suplimentare. Nu vor lipsi un înregistrator de ecran încorporat, îmbunătățiri de confidențialitate la permisiunile de locație, modificări rapide ale setărilor și îmbunătățiri ale apelurilor primite și vine cu toate bunătățile pe care le poți aștepta de la noua versiune Android. Fișierul OTA de firmware ocupă un spațiu de 2,2GB și aduce și corecția de securitate din martie 2020. Patch-ul de securitate va asigura că dispozitivul este la zi cu toate corecțiile de vulnerabilitate.

Desigur, ambele variante, atât cea cu 4G cât și 5G ar trebui să primească Android 10  în perioada următoare. Lansarea vine la scurt timp după ce Samsung Galaxy S10 și Galaxy Note 10 au început să primească o actualizare care le aduce interfața One UI 2.1. În acest fel Samsung Galaxy Fold va fi la egalitate cu celelalte flagship-uri ale Samsung din 2019.