Galaxy Fold va fi lansat și în Japonia pe 25 octombrie

752
Sursa Foto: SamMobile.com

Primul smartphone pliabil Samsung Galaxy Fold își face încet drum spre tot mai multe piețe de pe glob. Am văzut că a fost lansat inițial în Coreea de Sud și Statele Unite, apoi pe mai multe piețe din Europa. Zilele trecute gigantul high-tech sud-coreean a lansat telefonul pliabil și în India.

Samsung Galaxy Fold va fi lansat în curând pe alte câteva piețe importante de pe glob. Japonia se întâmplă să fie una dintre ele și este o piață extrem de importantă pentru Samsung, mai ales prin prisma puterii de cumpărare. Partenerul de transport Samsung al acestui dispozitiv a confirmat când va lansa smartphone-ul pliabil. Conform Sam Mobile, telefonul pliabil este în pre-comenzi și în Australia și Emiratele Arabe Unite.

Galaxy Fold va fi lansat în Japonia luna aceasta

Un operator japonez de telefonie mobilă – KDDI a început să aducă varianta 4G a Galaxy Fold în Japonia. Acesta a listat dispozitivul de pe site-ul său web cu o notificare că receptorul este programat să fie lansat pe 25 octombrie. Informațiile privind prețurile nu au fost încă dezvăluite. Ne imaginăm că acest lucru va fi dezvăluit mai aproape de lansare.

Evident, aceasta va fi în jurul valorii de 2.000 USD. Probabil operatorul de telefonie japonez va oferi propriile stimulente sau diferite oferte, astfel încât clienții să facă abstracție de prețul prea mare. Deocamdată nu pare probabil că alți operatori de telefonie mobilă din Japonia să ofere acest dispozitiv Samsung în această țară.

Japonia este a 4-a cea mai mare țară insulară din lume și cuprinde aproximativ 6.852 de insule. Japonia este a treia cea mai mare economie a lumii (conform PIB-ului nominal) și al cincilea cel mai mare exportator și importator. Zona Tokyo este cea mai populată zonă metropolitană din lume, cu peste 38 de milioane de oameni.

Samsung produce Galaxy Fold în cantități limitate și vor fi relativ puține telefoane pliabile pe tot globul. S-a văzut până acum o cerere considerabilă pentru dispozitiv de pe toate piețele unde a fost lansat. Unele dintre celelalte țări în care se va lansa în curând Samsung Galaxy Fold includ Oman, Qatar – cea mai stabilă țară financiar din lume, Bahrain, Mexic, Thailanda, Spania și Australia.

Samsung Galaxy Fold are un ecran Infinity Flex de 7,3 inch la interior și unul Super AMOLED de 4,6 inch la exterior. Galaxy Fold are șase camere și procesorul Snapdragon 855, cuplat cu 12 GB RAM și 512 GB de stocare. Modelul fără 5G are o baterie de 4.380 mAh, în timp ce Samsung Galaxy Fold 5G are o baterie puțin mai mică de 4.235 mAh.