Difuzorul inteligent Galaxy Home cu Bixby a primit certificarea FCC

857

Difuzorul inteligent Galaxy Home cu Bixby este foarte aproape de lansarea oficială, conform site-ului Mysmartprice, confirmat de PhoneArena. Ultimul obstacol și cel mai important a fost trecut, a fost certificat de agenția americană Federal Communications Commission (FCC). Difuzorul inteligent Galaxy Home a fost prezentat în luna august la New York, alături de Galaxy Note 9.

Segmentul inteligent de difuzoare este în prezent dominat de doi jucători majori – Amazon și Google. Amazon a fost prima companie care a lansat un difuzor inteligent și din această cauză are și un avantaj. Are pe piață un difuzor veteran și pe campionul abilităților, Alexa. În prezent, există multe alternative de astfel de difuzoare, dar cel mai surprinzător lucru este că Samsung încă nu a intrat în arenă.

Gigantul coreean tech are însă un produs – Galaxy Home – alimentat de nimeni altul decât asistentul virtual al companiei Bixby. Speaker-ul inteligent a fost lansat în august la evenimentul Samsung Unpacked din Brooklyn, New York, alături de Note 9. Numai că, difuzorul nu este încă disponibil pentru cumpărare.

FCC confirmă tehnologiile Wi-Fi, Bluetooth Low Energy și Zigbee pe Galaxy Home

Acum o postare pe siteul FCC arată că Samsung este aproape de a lansa la vânzare pe Galaxy Home. Samsung Galaxy Home are numărul de model SM-V510 și a primit avizul de la agenția americană. Chiar dacă actul emis de FCC nu menționează numele Galaxy Home, știm deja că un difuzor inteligent este prevăzut să poarte numărul modelului menționat mai sus. Din păcate, asta nu înseamnă că mâine o să îl vedem pe piață. Lansarea este iminentă dar, tot Samsung decide data. Difuzorul tunat de AKG este acum gata și pentru un debut potențial în Statele Unite. Deoarece difuzorul a fost anunțat de ceva timp știm foarte multe despre produsul în sine, mai puțin de preț.

Zigbee este o rețea ad-hoc fără fir, cu o putere redusă, cu rate scăzute de date și proximitate (adică pentru zona personală). Specificația Zigbee este menită să fie mai simplă și mai puțin costisitoare decât alte rețele fără fir personale, cum ar fi Bluetooth sau o rețea wireless mai generală, cum ar fi Wi-Fi.

Difuzorul Galaxy Home are o formă oarecum bizară la prima vedere, este plasat pe trei picioare, un design diferit de ce avem la ora actuală pe piață. Sigla AKG este în partea de sus a dispozitivului. Tot acolo sunt butoanele de control, alături de comenzile de redare muzicală, redare și pauză. Are opt microfoane de câmp și un subwoofer la bord realizat de AKG. Această caracteristică este destinată să transmită sunetul în direcția exactă a persoanei care a cerut ceva.

În ceea ce privește capabilitățile Samsung Galaxy Home are Wi-Fi, Bluetooth Low Energy și Zigbee, pentru a putea fi mai ușor asociat cu alte dispozitive inteligente. În plus, Samsung spune că Galaxy Home va fi poarta de acces la IoT, iar Bixby va juca aici rolul principal.

Cea mai bună experiență Spotfy cu Galaxy Home

Alte caracteristici ale Galaxy Home includ efectuarea și primirea apelurilor telefonice și găsirea telefonului dvs., susține Samsung. Samsung a mai spus că Galaxy Home va avea „cea mai bună experiență Spotify” a unui difuzor inteligent.

Acum, tot ce trebuie să mai știm este data reală de lansare și prețul de vânzare. Samsung ar putea anunța aceste date înainte de decembrie, pentru a fi pe rafturi de sărbători.