Samsung Galaxy Home Mini 2 a fost certificat de Bluetooth SIG

362
Samsung Galaxy Home Mini 2 a fost certificat de Bluetooth SIG
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Au fost în ultimul timp mai multe informații despre difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home Mini 2. Toate sugerau că Samsung să pregătește să lanseze acest difuzor. Acum Galaxy Home Mini 2 a apărut pe site-ul de certificare Bluetooth SIG, confirmând sosirea sa iminentă.

În timp ce aproape fiecare producător important de electronice are propriul difuzor inteligent, Samsung a lipsit din această listă. Chiar dacă gigantul tech a lansat un Galaxy Home Mini în 2020, acesta a fost disponibil pentru cumpărare doar în Coreea de Sud.

Certificarea Bluetooth SIG dezvăluie că Samsung Galaxy Hone Mini 2 are numărul de model SM-V320, în timp ce Bluetooth 5.2 este de asemenea confirmat. Galaxy Home Mini a fost prezentat de Samsung în timpul lansării seriei Galaxy S20 în urmă cu câțiva ani. Deci presupunem că varianta de a doua generație își va face debutul în timpul evenimentului Galaxy Unpacked de luna viitoare.

Bixby va fi la bord pe Samsung Galaxy Home Mini 2

Samsung Galaxy Unpacked 2022 va avea loc în 9 februarie când la fi lansată seria Galaxy S22. Samsung ar putea dezvălui și seria Galaxy Tab S8 în timpul evenimentului Unpacked. Din păcate, informațiile hardware despre Galaxy Home Mini 2 sunt relativ rare în acest moment. Conform AndroidHeadlines,  difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home Mini 2 a intrat deja în producție.

Ne așteptăm ca Galaxy Home Mini 2 să fie controlat prin asistentul inteligent Bixby, oferind în același timp integrare cu produsele pentru casă inteligentă. Nu este exclus să fie compatibil cu alți asistenți inteligenți de pe piață, gen Alexa sau Google Assistant, dar nu sunt informații în acest sens. Dispozitivul ar putea oferi și un afișaj, deși specificațiile sale sunt încă un mister.

Google Assistant este un asistent virtual cu AI dezvoltat de Google și a debutat în mai 2016. În 2020 era disponibil în peste 1 miliard de dispozitive. Asistentul Google este disponibil în peste 90 de țări și în peste 30 de limbi.

Pe baza unor informații recente, Galaxy Home Mini 2 ar putea fi limitat la Coreea de Sud. Motivele acestei deciziei Samsung, dacă se dovedesc adevărate, sunt neclare. Totuși credem că aceasta ar putea fi o oportunitate ratată pentru Samsung, având în vedere piața în creștere a produselor pentru casa inteligentă.

Compania Amazon, Google și Apple domină în prezent segmentul difuzoarelor inteligente. Adăugarea Samsung la mix nu ar face decât să facă piața mai competitivă. Ținând cont de acest lucru, sperăm că producătorul coreean își schimbă strategia de lansare pentru difuzorul inteligent. Presupunând că informațiile despre exclusivitatea sud-coreeană sunt exacte, ar însemna pur și simplu dominația continuă a unor produse precum Google Nest Mini, Amazon Echo Dot și Apple HomePod Mini.