Galaxy Home Mini, lansat doar în Coreea, a primit o nouă actualizare

537
Sursa Foto: via SamMobile.com

Bixby, din câte se pare, a trecut în plan secund în ceea ce privește prioritățile Samsung. Există încă pe telefoane și tablete Galaxy și continuă să primească actualizări, cum ar fi schimbarea interfeței de utilizare pe care a primit-o recent. Dar este destul de clar că fervoarea inițială a companiei Samsung pentru Bixby s-a domolit destul de mult. Am început cu acest lucru deoarece difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home Mini, cu Bixby, a primit recent o actualizare.

Din păcate, acest difuzor Samsung Galaxy Home Mini nu este încă disponibil nicăieri în lume în afară de Coreea de Sud. Când am văzut această actualizare pentru difuzorul inteligent Samsung primul lucru ce ne-a venit în gând a fost situația oarecum delicată a asistentului companiei. Primul difuzor inteligent cu Bixby, Samsung Galaxy Home, a fost anunțat în august 2018. Dar, de atunci, s-a confruntat cu mai multe întârzieri și date de lansare amânate și încă nu este lansat. Difuzorul Mini a fost lansat pe 12 februarie și este limitat la Coreea de Sud.

Samsung este la a doua actualizare pentru Galaxy Home Mini

Anul acesta în vară, în Coreea, difuzorul Galaxy Home Mini a fost oferit cadou celor care cumpără mașina de spălat cu uscător Samsung Grande AI. Da, dezvoltarea Galaxy Home Mini este încă în desfășurare. Cea mai recentă actualizare de software pentru acesta este destul de interesantă. Introduce opțiunea pentru utilizatori de a trezi difuzorul spunând Hey Sammy  în loc de Hi Bixby.

Fiecare fan Samsung a folosit acest apelativ la un moment dat când a vorbit de compania Samsung. Și poate nu este deloc surprinzător să vedem că Samsung folosește acest nume pentru a chema la ordine asistentului său vocal. Din păcate, funcția nu este la îndemâna majorității acestor fani. Cum am scris mai sus, Samsung Galaxy Home Mini nu este încă disponibil nicăieri în afara Coreei de Sud. Difuzorul inteligent Samsung este reglat de AKG.

AKG Acoustics – este o companie fondată în 1947 în Austria. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit premiul Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

Și vrem nu vrem, acest lucru ne face să ne întrebăm: difuzorul inteligent Samsung se va îndrepta vreodată spre alte piețe, cum ar fi SUA sau Europa, sau va fi vândut ca un produs independent? Am aflat ultima dată că Samsung nu avea planuri să facă acest lucru. Se pare că difuzorul Galaxy Home Mini va fi oferit doar atunci când clienții precomandă un alt dispozitiv emblematic.

Colegii noștri de la SamMobile au contactat compania Samsung pentru un punct de vedere în acest sens. Au întrebat Samsung atât cu privire la lansarea lui Galaxy Home Mini pe alte piețe, cât și dacă comanda de trezire Hey Sammy va putea fi folosită pe smartphone-uri și tablete. Nu au primit nici un răspuns deocamdată.