Galaxy Home Mini difuzorul inteligent Samsung va fi lansat în 12 februarie

723
Sursa Foto: @MaxWinebach

O serie întreagă de imagini, videoclipuri și capturi de ecran cu Samsung Galaxy Home Mini au apărut online. Conform site-ului TheVerge vedem mai multe detalii despre difuzorul inteligent inedit al companiei Samsung. Într-o pagină de pe un site Samsung care a fost eliminată ulterior, a apărut informația că dispozitivul va fi lansat pe 12 februarie.

În special, această scurgere detaliază funcționalitatea blaster-ului IR a difuzorului, care poate fi utilizat pentru a controla televizoarele, set-top box-urile și aparatele de aer condiționat de la o distanță de până la 40 de metri. Controlerul IR nu este în totalitate unic pe Galaxy Home Mini, Amazon l-a inclus pe difuzorul său inteligent Fire TV Cube. Dar acest blaster IR ar trebui să ajute pe Galaxy Home Mini să controleze și alte dispozitive compatibile cu SmartThings.

Samsung Galaxy Home Mini cu multe funcții specifice difuzoarelor inteligente

Din câte se pare Samsung Galaxy Home Mini va avea multe dintre funcțiile la care ne așteptăm de la boxele inteligente Samsung. Poate reda muzica de la Spotify, furniza informații meteo, se pot seta alarme și asculta diferite știri. Difuzorul inteligent Home Mini poate fi asociat cu un alt difuzor pentru a oferi un sunet stereo mai bun. Puteți cupla difuzorul prin Bluetooth și poate primi notificări de la dispozitivele SmartThings.

În scurgerea de fotografii și informații de la Max Weibach aflăm și câteva detalii privind limitările difuzorului Galaxy Home Mini. Difuzorul nu are un port de ieșire de 3,5 mm și, de asemenea, se pare că este alimentat prin micro USB și nu prin USB-C. Rezultă acest lucru dintr-o fotografie făcut din partea inferioară a acestuia.

Alexa este este un asistent virtual AI dezvoltat de Amazon. A fost lansat în 2014 și folosit pentru prima dată în Amazon Echo și boxele inteligente Amazon Echo Dot. În ianuarie 2019, echipa Amazon a anunțat că a vândut peste 100 de milioane de dispozitive compatibile cu Alexa.

Difuzorul Samsung va fi lansat a doua zi după seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip

De asemenea, Weinbach scrie că difuzorul Home Mini acceptă doar Wi-Fi de 2,4 GHz, fără conectivitate la 5 GHz la prima vedere. Oh, și da evident, difuzorul folosește asistentul inteligent Samsung Bixby. Totuși funcționalitatea lui Bixby rămâne în general în urma celor oferite de Alexa și Google Assistant. Un of al fanilor Samsung și, credem și al companiei sud-coreene.

Difuzoarele inteligente ale companiei Samsung au un istoric ciudat. Primul difuzor inteligent cu Bixby, Samsung Galaxy Home, a fost anunțat în august 2018. Dar, de atunci, s-a confruntat cu mai multe întârzieri și date de lansare amânate și încă nu este lansat. Apoi, aparent de nicăieri, Samsung a anunțat un mic difuzor inteligent: Galaxy Home Mini, despre care a spus că se va lansa la începutul acestui an. Și Home Mini vine pe 12 februarie.