Acasă Stiri O nou gamă Galaxy M de la Samsung, modele de buget redus

O nou gamă Galaxy M de la Samsung, modele de buget redus

În ultimul timp au fost mai multe zvonuri despre faptul că Samsung are în curs de dezvoltare noi smartphone-uri. Toate bune și frumoase, Samsung nu stă niciodată cu mâinile în sân dar, este vorba de gama Galaxy M. Conform informațiilor aceasta se așteaptă să fie o consolidare a gamei Galaxy J și o redenumire ca Galaxy M.

Totodată cu trecerea în rezervă a gamei Galaxy J, același lucru se va întâmpla cel mai probabil cu Galaxy C și Galaxy On. Conform site-ului SamMobile, cele trei serii vor dispărea iar gama Galaxy M le va lua locul. Aceasta va fi tot o gamă de smartphone-uri cu buget accesibil, numai că va dispune de unele caracteristici mai bune.

În primul rând, să subliniem că nu știm numele reale ale acestor dispozitive. Numerele lor de model, SM-M205F și SM-M305F, raportat la numerotarea gigantului tech, ar trebui să corespundă lui Galaxy M20 și Galaxy M30. Samsung aparent are mai multe astfel de dispozitive în fabrică. SM-M205F, așa-zisul Galaxy M20 va avea ca opțiuni de stocare 32GB și 64GB. Galaxy M30 cu numărul de model SM-M305F va fi oferit în variante de 64GB și 128GB. Ambele telefoane vor avea variante dual-SIM, deoarece sloturile duale SIM sunt o caracteristică necesară în gama bugetară.

Seria Galaxy M este poziționată ca preț sub Galaxy A

Aceste nume de produse cu două cifre sunt împrumutate de la Gama Galaxy A. Samsung a înregistrat recent numele de marcă Galaxy A10, A30, A50, A70 și A90. Cu toate acestea, este posibil ca numerele de model să fie diferite de numele de telefon. Va trebui să așteptăm mai multe informații despre aceste telefoane din seria M pentru a avea o imagine mai clară.

Samsung Galaxy M Pro, este un smartphone din vechea serie Galaxy M. El aduce cu BlackBerry ca aspect și a fost lansat în 2011. Avea un ecran TFT de 2,66 inch, Android 2 Gingerbread și un procesor de 1 GHz. O baterie Li-Ion de 1.350 mAh era pe el. Nu a avut mare succes.

Noua serie Galaxy M va fi poziționată, ca preț, sub gama Galaxy A. Și la fel ca în cazul seriei A, unele modele Galaxy M vor fi echipate cu un ecran OLED în timp ce altele vor primi un ecran LCD. Samsung a lansat odată un telefon cu numele Galaxy M (Magic). Acum, aproape opt ani mai târziu, numele Galaxy M se întoarce. Sigur nu va mai exista nici o legătură între seria M de atunci și cea de acum.

Dacă ar fi să privim acum în perspectiva anului 2019, vom avea niște modificări îi gamele Samsung. Galaxy X/F este un smartphone „ultra-high-end”, posibil să intre aici și gama Samsung W, chiar dacă este de nișă. Apoi, avem un Galaxy S10 și Note 10 pentru oferta „normală” high-end. Seria Galaxy A se va întinde de la mediu la „aproape de high-end”. Noua serie Galaxy M este oferta bugetară a Samsung cu cele mai ieftine modele.

Acum, unele modele sunt destinate în mod specific anumitor piețe. Rămâne de văzut care dintre telefoanele din noua serie Galaxy A și din viitoarea serie Galaxy M vor ajunge și în România.

Stiri

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am...