Pagina de asistență pentru Galaxy M01s este live, lansarea aproape

740
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy M01s pare să fie mai aproape. Receptorul a fost reperat ieri pe Google Play Console, ceea ce sugerează că ar putea fi un nou nume al telefonului Galaxy A10s. Acesta a fost lansat în august 2019. Galaxy M01s a fost  certificat recent și de TUV Rheinland cu numărul de model SM-M017F / DS.

Acum, Galaxy M01s a fost reperat pe site-ul oficial Samsung India, confirmând astfel lansarea în India poate fi iminentă. În listare se menționează că telefonul va avea o variantă de 3 GB RAM; acest lucru sugerează, de asemenea, că ar putea exista și alte opțiuni de memorie RAM.

Specificații Samsung Galaxy M01s

Listarea pe Google Play Console a sugerat că Galaxy M01s va avea un procesor MediaTek Helio P22. Smartphone-ul entry-level Samsung va avea un ecran Infinity-V de 6,2 inch HD+ cu rezoluția 720 x 1.520 pixeli. Separat, se spune că împachetează o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W. M01s are sloturi dual-SIM și suport pentru conexiune Wi-Fi de o singură bandă de 2,4 GHz. Samsung Galaxy M01s este posibil să vină cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0.

Deși detaliile despre camerele foto nu sunt foarte clare, ne așteptăm la o configurație similară cu Samsung Galaxy A10s. Ar putea avea o cameră primară de 13 MP și una secundară de 2 MP, conform 91Mobiles. Pe partea din față, ar putea avea un snapper de 8 MP pentru apeluri video și selfie-uri.

Google Play Console este locul în care dezvoltatorii își încarcă versiuni ale aplicațiilor pentru a fi examinate de Google, înainte de a fi lansate publicului. Este în interesul Google să se asigure că acest proces este rapid și ușor, pentru ca dezvoltatorii să aleagă Android ca platformă pentru aplicația lor.

Alte caracteristici de conectare ar putea include 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS și, probabil, un port USB Type-C. Având în vedere că este un telefon pentru persoanele cu buget redus, este posibil ca Galaxy M01s să nu aibă un senzor de amprentă fizică. Din păcate, momentan nu se cunosc prea multe despre Samsung Galaxy M01s. Dar listarea pe site-ul oficial Samsung India indică o lansare oficială iminentă.