Galaxy M12 are pagină de asistență pe site-ul oficial Samsung

449
Galaxy M12 Galaxy F12 are pagina de asistenta pe site oficial Samsung
Sursa Foto: mysmartprice.com

Se știe pentru o vreme că gigantul tehnologic coreean se pregătește să lanseze câteva smartphone-uri noi. Printre acestea se află modelele mid-range Samsung Galaxy M12 și Samsung Galaxy F12. Luna trecută mai multe fotografii cu Galaxy M12 au  apărut internet dezvăluind câteva specificații cheie ale smartphone-ului.

Aceste smartphone-uri (cu numerele de model SM-M12FG / DS și SM-F12G / DS) au primit deja certificarea Bluetooth SIG și Biroului Indian de Standarde (BIS). Smartphone-ul cu numărul de model SM-M12FG / DS a fost, de asemenea, reperat pe baza de date Geekbench. Acum, am văzut pagina de asistență a lui Galaxy M12 pe site-ul oficial Samsung India. Acest lucru sugerează o lansare iminentă, cel puțin în această țară.

Smartphone cu numărul de model SM-F12G / DS, alias Samsung Galaxy M12 a fost certificat de puțin timp și de Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance. Se crede că Samsung Galaxy M12 și Galaxy F12 este de fapt același dispozitiv, deoarece ambele au primit împreună certificarea BIS. Este posibil să fie același dispozitiv dar pentru piețe diferite. Samsung a mai făcut acest lucru și altă dată.

Specificații și caracteristici Samsung Galaxy M12 (Galaxy F12)

Se spune că Galaxy M12 are un ecran Infinity-V de 6,5 inch (16,51 centimetri). Ne așteptăm ca acesta să fie un panou LCD HD+ LCD, având în vedere că este un dispozitiv entry-level. Apariția pe Geekbench au confirmat deja prezența unui procesor Exynos 850, împreună cu 3GB de RAM. 179 de puncte în single-core și 1.029 puncte în multi-core a obținut M12 pe Geeckbench. De asemenea, pe partea de software, smartphone-ul va porni din cutie cu Android 11.

Fotografiile apărute au confirmat că M12 va avea quad-cameră la spate. Deși nu există informații disponibile despre rezoluția și funcționalitatea acestor patru camere, există speculații că va fi o combinație de 13MP + 5MP + 2MP + 2MP. Trecând la partea din față, Samsung Galaxy M12 ar putea avea un selfie de 8MP. În multe privințe va fi urmașul lui Samsung Galaxy M11.

MySmartPrice este un site de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț și celor mai bune oferte de la magazinele majore de comerț electronic din India. MySmartPrice este un site fondat în 2010. Are peste patru milioane de accesări lunar.

Conform MySmartPrice, viitorul Galaxy M12 va avea o baterie de 6.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Acest lucru a apărut și în documentația eliberată de FCC cu ocazia certificării. Smartphone-ul va avea un senzor de amprentă montat lateral, încorporat în butonul de alimentare. De asemenea, are un port USB tip C și o mufă de 3,5 mm în partea de jos. Conform informațiilor anterioare, dispozitivul ar putea măsura 163,9 × 75,9 × 8,9 mm.

Samsung Galaxy M11 este disponibil la un preț de aproximativ 130 de euro. Estimăm un preț apropiat de acesta pentru M12. Cum M11 este disponibil și în România, cel mai probabil și M12 va ajunge aici.