Galaxy M23 5G și Galaxy M33 5G au pagini oficiale de asistență

400
Galaxy M23 5G si Galaxy M33 5G au pagini oficiale de asistenta
Sursa Foto: via mysmartprice.com/

Samsung ar putea lansa un nou smartphone din seria F în curând. Samsung Galaxy F23 5G s-ar putea lansa ca succesor al Galaxy F22 în săptămânile următoare în India. Pagina de asistență pentru viitorul smartphone Samsung este deja live pe site-ul web al companiei din India. Dispozitivul ar putea fi lansat ca Samsung Galaxy M23 5G pe anumite piețe. Alături de acesta și Galaxy M33 5G are pagină de asistență pe Samsung India.

Pe lângă site-ul web din India, pagina de asistență pentru Galaxy M33 5G este live și pe site-ul web al companiei din Rusia. Detalii despre ambele dispozitive s-au mai scurs în trecut. Să aruncăm o privire la specificațiile, caracteristicile și alte detalii despre Samsung Galaxy M33 5G și Galaxy M23 5G / Galaxy F23 5G.

Pagini de asistență pentru Galaxy M33 5G și Galaxy M23 5G

Samsung lucrează la lansarea a două smartphone-uri 5G de gamă medie, conform MySmartPrice. Unul dintre dispozitive, Samsung Galaxy M23 5G / Galaxy F23 5G, ar putea fi lansat în curând în India. Pagina de asistență a smartphone-ului Samsung din seria F dezvăluie numărul de model al dispozitivului, care este SM-E236B.

Un alt smartphone Samsung în lucru este Galaxy M33 5G. Pagina de asistență a telefonului este live pe site-ul web al companiei din Rusia. Aflăm de aici că dispozitivul are numărul de model SM-M336B. Niciuna dintre cele două pagini de asistență nu confirmă alte detalii, dar sugerează o lansare iminentă.

Rusia este cea mai bogată țară în resurse naturale din lume. Resursele totale estimate ale Rusiei sunt în valoare de 75 de trilioane USD. Are surse abundente de petrol, gaze, cherestea, diamante, zinc, nichel, mercur, aur și argint.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy M23 5G a fost depistat recent pe site-ul comisiei americane FCC. Acesta a dezvăluit că telefonul are o baterie cu numărul de model EB-BM526ABS. De asemenea, a fost listat cu un încărcător rapid de 25W. Dispozitivul va veni cu un procesor Snapdragon 750G, va rula Android 12 și interfața One UI 4.0 din cutie.

Samsung Galaxy M33 5G, pe de altă parte, va avea un procesor Exynos 1200. Va avea o baterie de 6.000 mAh și va veni cu cel puțin 6GB de memorie RAM. Telefonul va avea un ecran AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rezoluție Full HD+. Galaxy M33 5G va avea un modul foto format din patru camere la spate. Va exista acolo cameră principală de 64MP, una ultra-wide de 8MP, una macro de 5MP și una de adâncime de 2MP. Pare a fi mai bun decât Samsung Galaxy M32.