Samsung Galaxy M31s primește actualizarea la One UI 3.1

421
Samsung Galaxy M31s primeste actualizarea la One UI 31
Sursa Foto: tizenhelp.com

Se pare că Samsung aduce Android 11 pentru câte un nou smartphone aproape în fiecare zi. Ultima actualizare este pentru modelul Samsung Galaxy M31s. Acest smartphone a fost lansat cu Android 10 preinstalat, alături de interfața Samsung One UI 2.5 anul trecut.

Samsung Galaxy M31s este un nou smartphone de nivel mediu care primește actualizarea la One UI 3.1. După recenta actualizare cu Android 11, este o altă actualizare majoră lansată pentru acest smartphone. Mai mult, aduce patch-ul de securitate Google din februarie. Actualizarea aduce caracteristici cum ar fi un aspect reîmprospătat în noul design vizual. Noul design va schimba ecranul de start și panoul rapid pentru a reduce distragerea atenției.

Actualizare Samsung Galaxy M31s cu One UI 3.1

Actualizarea a debutat recent în Rusia, iar acum a început să fie disponibilă și în India. Actualizarea Android 11 și interfața One UI 3.1 pentru Samsung Galaxy M31s are versiunea de firmware M317FXXU2CUB1. Această versiune, disponibilă și pentru România aduce și patch-ul de securitate din februarie. Actualizarea are o dimensiune de 1.932MB, așa că vă sfătuim să o descărcați printr-o rețea Wi-Fi.

Samsung spune că s-a concentrat pe lucruri importante și va spori performanța, conform TizenHelp. Noul control al confidențialității și bunăstarea digitală vă vor menține în siguranță în lumea online. Utilizatorii vor vedea o deschidere mai rapidă în aplicații, un consum mai mic de energie și o performanță mai bună. Îmbunătățiri sunt și la apeluri și chat-uri, unde utilizatorii vor primi conversații de chat în panoul de notificări și contactele salvate duplicate vor fi șterse automat.

Android este sistemul de operare mobil dezvoltat de Google. Numele Android vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”! Termenul denumește un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om.

Actualizarea aduce un widget dedicat pentru player media în panoul de setări rapide, controale parentale îmbunătățite și performanță îmbunătățită pentru M31s. Cu parola unică, utilizatorii pot acorda permisiuni pentru o singură dată. Este aplicabil atunci când vă partajați locația, camera, microfonul etc. Ultima actualizare One UI 3.1 pentru Samsung Galaxy M31s va fi disponibilă în curând pe mai multe piețe.

Dacă sunteți utilizator de M31s veți primi în curând cea mai recentă actualizare de software. Puteți verifica manual navigând la Setări » Actualizare software și apoi, dacă este ajunsă, apăsați Descărcare și instalare.

După lansarea acestei actualizări, presupunem că Galaxy M31 și M30s vor primi și ele One UI 3.1 în următoarele săptămâni.