Galaxy M32 înainte de lansare primește certificarea Wi-Fi Alliance

404
Galaxy M32 inainte de lansare primeste certificarea WiFi Alliance
Sursa Foto: prin 91mobiles.com

Despre un viitor smartphone Samsung Galaxy M32 am mai scris de câteva ori pe site. Telefonul este în dezvoltare la Samsung și estimam o lansare în toamnă sau la sfârșitul anului. Se pare că nu va fi așa. Galaxy M32 a fost reperat pe site-ul Wi-Fi Alliance cu numărul de model SM-M325FV / DS. Listarea pe site-ul Wi-Fi Alliance arată doar că telefonul va avea conectivitate Wi-Fi dual-band (2GHz și 5GHz).

Certificarea lui Samsung Galaxy M32 de Wi-Fi Alliance vine după ce a fost atestat și de Bluetooth, DEKRA și BIS. Anterior telefonul a apărut și pe site-ul etalon de referință Geekbench de unde ma aflat câteva specificații cheie. Data lansării lui Galaxy M32 nu este cunoscută oficial, dar după toate cele de mai sus nu este departe. Are toate certificările posibile, astfel o lansare poate surveni în orice moment.

Galaxy M32 cu procesor MediaTek Helio 80G și 6GB de RAM

Potrivit listării Geekbench, M32 a reușit să obțină 361 de puncte în single-core și 1.254 în multi-core. Conform 91Mobiles, receptorul va avea procesorul MT6769V / CT, care este MediaTek Helio 80G. Sistemul de operare Android 11 și 6GB de memorie RAM vor fi la bord, dar ar putea exista și alte opțiuni la lansare.

Din certificarea Bluetooth SIG am aflat că va ajunge cu o conectivitate Bluetooth 5.0. Listarea pe site-ul companiei germane DEKRA sugerează că Samsung Galaxy M32 va avea o baterie de 6.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Din păcate, este cam tot ce știm până acum despre Galaxy M32. Sunt multe speculații că ar putea fi telefon Samsung Galaxy A42 redenumit.

Bluetooth 5.0 este o versiune a standardului de comunicații Bluetooth. Cu Bluetooth 5.0 viteza de transfer date ajunge până la 2Mbps. Rază de acțiune în spațiu liber depășește 1.000 m. Cu toate acestea, pereții și alte obstacole pot slăbi semnalul.

În mod separat, Samsung Galaxy S21 FE a fost reperat pe site-ul Geekbench, sugerând o lansare iminentă. Listarea dezvăluie numărul său de model SM-G990B împreună cu câteva specificații cheie, cum ar fi chipset-ul, memoria RAM și versiunea pentru Android. Potrivit Geekbench, Galaxy S21 FE va avea la bord procesorul cu numele de cod Lahaina, alias Snapdragon 88. Este același procesor aflat pe seria Samsung Galaxy S21. Va avea 6GB RAM și Android 11 din cutie. Noul smartphone destinate fanilor va fi lansat în luna august a acestui an.