Galaxy M40 aproape de lansare în India, va costa aproximativ 315 €

842

Galaxy M40 va fi următorul smartphone Samsung ce va fi lansat în India. Gigantul tech a lansat în acest an foarte multe telefoane din seria Galaxy A și Galaxy M. Multe dintre ele au ajuns un India unde au fost foarte bine primite. Galaxy M40 va fi următorul și este așteptat să prezinte un afișaj Infinity-O cu o gaură în ecran pentru a găzdui o cameră selfie.

Telefonul este de așteptat să fie cel mai puternic din seria care mai include pe Galaxy M10, M20 și M30. Conform site-ului 91Mobiles, data exactă a lansării nu este cunoscută dar cel mai probabil va avea loc în perioada imediat următoare. Începutul lunii iunie este vehiculat de presa din India.

Galaxy M40 cu specificații aflate pe telefoanele Samsung emblematice

Smartphone-ul Galaxy M40, conform informațiilor, va veni cu mai multe caracteristici aflate pe telefoanele emblematice Samsung. Ecranul de la margine la margine Infinity-O, cu o decupare circulară, va găzdui aparatul de fotografiat frontal. În afară de aceasta, telefonul va include „un procesor Qualcomm Snapdragon și un sistem triple-camera„. Informația a apărut pe site-ul Outlook India. Speculațiile sunt că telefonul poate avea și un senzor de amprentă digitală.

Recent listat pe Geekbench, Galaxy M40 a avut numărul de model SM-M405F și procesorul Qualcomm Snapdragon 675. Galaxy M40 a obținut un scor de 2.350 puncte în single-core și 6.410 de puncte în multi-core pe site-ul de referință. Smartphone-ul Samsung a avut sistemul de operare Android 9 Pie la bord. Anterior M40 a fost, de asemenea, certificat de Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance.

91Mobiles este cel mai mare site de informații și recenzii pentru telefoane mobile din India. Are o echipă de 60 de angajați la sediul din Gurgaon și birourile din Chennai. 91Mobiles are peste 8 milioane de accesări în fiecare lună și se situează în primele 250 de site-uri web din India. A fost votat „site-ul de top al anului 2016”.

Snapdragon 675 și afișajul Infinity-O pe M40 pentru a justifica prețul

În sfârșit, se spune că Samsung Galaxy M40 va avea un preț de 25.000 INR (aproximativ 315 euro) în India. Acest preț îl va face cel mai scump smartphone din seria M din această țară. Samsung Galaxy M40 va fi astfel plasat în categoria mijlocie. De fapt, ar avea prețul situat undeva între Galaxy A50 și Galaxy A70, pentru a justifica specificațiile, afișajul Infinity-O și procesorul Snapdragon 675.

Samsung Galaxy M30 anunțat în februarie, are un preț de 14.990 INR pentru varianta de 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare la bord. Poate ajunge la 17.990 INR (aproximativ 225 de euro) pentru varianta de 6 GB RAM + 128 GB stocare. Galaxy M10 și Galaxy M20 au fost lansate în ianuarie 2019, au un preț mult mai mic, costă aproximativ 115 € în India. Toate aceste trei smartphone-uri sunt disponibile pentru vânzare în India prin intermediul platformelor de e-commerce. Probabil tot pe platformele de comerț online îl vom găsi la vânzare și pe Samsung Galaxy M40. Sperăm ca acesta să ajungă și pe piața din România.