Telefonul Galaxy M40 cu stocare de 128 GB în lucru la Samsung

930

Anul acesta a fost unul foarte intens pentru gigantul tech sud-coreean în privința telefoanelor mobile. Nu mai amintim de super-starurile din seria Galaxy S sau de Galaxy Fold. Samsung a lansat cele mai multe smarphone-uri, anul acesta, din seria Galaxy A dar și câteva din seria Galaxy M. Acum un Samsung Galaxy M40 este în pregătire la Samsung pentru o viitoare lansare.

Galaxy M40 ar fi al patrulea dispozitiv din seria Galaxy M după Galaxy M10, Galaxy M20 și Galaxy M30. Conform SamMobile, Samsung lucrează la Galaxy M40, cunoscut momentan sub numărul de model SM-M405F. Din istoricul Samsung privind lansările acesta va fi fără îndoială lansat ca Samsung Galaxy M40.

Viitorul Galaxy M40 a apărut pe site-ul Wi-Fi Alliance

Samsung Galaxy M40 a fost văzut pe site-ul Wi-Fi Alliance cu numărul de model SM-M405F / DS. M40 va rula pe platforma Android 9.0 Pie și va avea ultima interfață a companiei Samsung, One UI. Este primul smartphone din seria Galaxy M care va veni cu sistemul de operare Android 9 Pie. Sunt, de asemenea, informații că telefonul va veni cu 128 GB de stocare internă și o baterie uriașă – 5.000 mAh. Momentan nu sunt informații dacă acest Galaxy M40 va fi lansat în mai multe variante.

În timp ce Samsung a lansat în cascadă foarte multe telefoane din seria Galaxy A în ultimul timp, despre seria Galaxy M nu au apărut multe informații. De asta e mai greu de ghicit ce poate oferi acest Galaxy M40. Așteptăm pe M40 cu un ecran Super AMOLED, fie cu un procesor Exynos 7904, fie cu un procesor Exynos 9610. Ar trebui să aibă, de asemenea, o setare triple-camera la spate și, probabil, Samsung va adăuga un senzor de amprentă digitală, similar cu cel aflat pe Galaxy A50.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Agenția britanică pentru protecția sănătății, Health Protection Agency, a publicat un studiu în care se arată că expunerea la Wi-Fi timp de un an are ca rezultat „o cantitate de radiații echivalentă cu apel telefonic de 20 de minute”.

Lansarea lui Galaxy M40 poate avea loc în orice moment

Probabil multe dintre specificații vor fi superioare celor aflate pe Galaxy M30. Telefonul Galaxy M30, lansat la începutul lui martie în India, a venit cu un ecran de 6,4 inch full HD+ Super AMOLED Infinity-U. La spate Galaxy M30 are triple-camera, cu o cameră primară de 13 MP, una de adâncime de 5 MP și una Ultra-Wide de 5 MP. Camera frontală are 16 megapixeli.

La fel ca primele trei telefoane din seria Galaxy M, Samsung Galaxy M40 își va face cel mai probabil debutul în India. Este imposibil să spunem exact când va avea loc lansarea. Dispozitivul a fost deja certificat de Wi-Fi și Bluetooth, deci un anunț oficial ar putea veni în orice moment.