Galaxy M41 cu o baterie de 6.800 mAh certificată de 3C și Safety Korea

658
Sursa Foto: mysmartprice.com

Despre smartphone-ul Galaxy M41 ultimele informații au fost că Samsung a oprit dezvoltarea acestuia. Acum am afla că Samsung Galaxy M41 nu este încă mort, ba chiar o duce bine. O baterie nouă – cel mai probabil cea a modelului M41 a apărut recent pe mai multe platforme de certificare.

Samsung Galaxy M40, care a fost lansat anul trecut a fost un dispozitiv interesant. A fost oarecum diferit de alți frați ai Seriei M în mai multe aspecte. De exemplu, telefonul avea o cameră cu gaură în partea din față și a fost alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 675 – o alegere destul de neobișnuită în comparație cu Exynos 7904 aflat pe M30.

Baterie enormă pe Samsung Galaxy M41

Acest Samsung Galaxy M40 semănă foarte mult cu Galaxy A60 în multe privințe. Afișajul folosit este un panou LCD TFT de 6,3 inch, care nu era la fel de bun ca panourile AMOLED de pe celelalte dispozitive din seria M. Deși s-a vorbit despre un succesor a lui M40 numit Samsung Galaxy M41 de la sfârșitul lui 2019, Samsung nu a lansat încă un dispozitiv M41 de atunci.

Recent, au existat și informații despre posibilitatea ca Samsung să anuleze pe Galaxy M41. Acum, prin intermediul MySmartPrice, am aflat detalii despre o baterie uriașă care pare a aparține lui Samsung Galaxy M41. Bateria a fost certificată de 3C – China Compulsory Certificate, iar o imagine a bateriei a apărut și pe site-ul Safety Korea.

Din imagine, este clar că bateria poartă numărul de model EB-BM415ABY. Acumulatorul este fabricat de o companie chineză numită Ningde Amperex Technology Limited, companie care a mai produs baterii pentru Samsung. Ceea ce este interesant, însă, este capacitatea incredibilă de 6.800mAh a bateriei. Acest lucru o face una dintre cele mai mari baterii aflate vreodată de pe un smartphone. Rețineți că, deși capacitatea nominală este de 6.800 mAh, la lansare, Samsung ar putea comercializa acest lucru ca o baterie de 7.000 mAh. Imaginea bateriei a apărut și pe site-ul agenției de certificare Safety Korea.

Safety Korea este un laborator de testare din Coreea de Sud acreditat la nivel internațional. Safety Korea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Bateria de 6.800 mAh poate fi și pentru Galaxy M51

Apariția acestei baterii pentru Samsung Galaxy M41 este oarecum o surpriză pentru majoritatea dintre noi. Acest lucru înseamnă că Samsung nu a renunțat la acest telefon așa cum au fost mai multe zvonuri anterioare. Ceea ce rămâne de văzut este dacă Samsung intenționează să lanseze acest telefon în viitorul apropiat.

O apariție pe site-ul chinez de certificare 3C indică în general că lansarea respectivului produs este destul de aproape. Numai că în acest caz a apărut doar o singură componentă hardware a dispozitivului. În același timp această baterie ar putea fi inclusă și pe Galaxy M51 alături de Galaxy M41. Vom vedea în zilele următoare care este povestea cu această baterie și Galaxy M41.