Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

323
Samsung Galaxy M42 vine in Europa in mai multe culori
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea multe despre acest smartphone Samsung cu numărul de model SM-M425F. Între timp, noi informații via GalaxyClub, ne dau mai multe detalii despre Samsung Galaxy M42.

Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy M42 în Europa mai târziu în acest an. Dispozitivul apare aici în cel puțin trei variante de culoare. Din păcate, unele din dispozitivele anterioare recente din seria Galaxy M nu le puteți cumpăra și în România. Cu alte cuvinte: nu suntem încă siguri dacă Galaxy M42 va veni oficial și în România.

Samsung Galaxy M42 cu baterie de 6.000mAh

Avem și câteva informații despre ce există în spatele ecranului. În urma mai multor informații avem deja o imagine a specificațiilor lui Galaxy M42. Pe lângă camera principală ISOCELL GW3 de 64 megapixeli, dispozitivul va primi o cameră frontală de 32MP. În plus, dispozitivul are un ecran Super AMOLED de 90Hz – la fel ca Samsung Galaxy M12 mai ieftin. M42 va avea o baterie cu o capacitate de 6.000mAh la bord, dar nu știm momentan ce viteză de încărcare rapidă are.

Deși lipsesc multe specificații – procesor, memorie RAM, stocare – cel mai probabil vor apărea mai multe în perioada următoare. Sunt informații, dar nesigure, că Galaxy M42 va avea un spațiu de stocare de 128GB și 6GB de RAM. De asemenea, știm că sunt planificate cel puțin trei variante de culoare pentru Europa: negru, alb și albastru.

Albastru este clasificată ca o „culoare rece”. În Europa și SUA albastrul este culoarea asociată cel mai frecvent cu armonia, fidelitatea, încrederea, distanța, infinitul, imaginația, frigul și, uneori, tristețea.

Samsung Galaxy M42 este așteptat cu interes de fani având în vedere că Galaxy M41 a fost anulat de companie. De altfel, nu ne așteptăm la o lansare în Europa a lui Galaxy M42 în scurt timp, conform GalaxyClub. În primul rând, Samsung va prezenta pe Galaxy A52 și A72, iar Galaxy M12 va debuta și el mai devreme, probabil și în România. Dar anul 2020 este relativ la început și ne așteptăm la o creștere a ritmului de lansări Samsung.