Samsung a lansat în liniște smartphone-ul Galaxy M12

663
Samsung a lansat smartphone ul Galaxy M12 in Vietnam
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat din nou un telefon cu preț redus pentru 2021, fără să anunțe lumea despre acest lucru. De data aceasta, Samsung Galaxy M12 a fost telefonul apărut fără onoruri și anunț oficial. Noul smartphone Samsung este disponibil pentru cumpărare în Vietnam.

De remarcat este că, cel puțin momentan, Samsung Galaxy M12 nu poate fi achiziționat online din magazinul Samsung. Credem că acest lucru se va întâmpla în scurt timp. În schimb, pe eshop-ul Samsung clienții din Vietnam au la dispoziție o hartă „de unde să cumpere” și să localizeze magazinele fizice din apropiere care au Galaxy M12 de vânzare. Telefonul este disponibil în trei opțiuni de culoare: negru, albastru și verde.

Specificații oficiale Galaxy M12

Noul dispozitiv din partea inferioară a seriei Galaxy M arată aproape similar cu modelul Samsung Galaxy A12. Diferență este la panoul din spate, altfel cele două smartphone-uri sunt identice. Cu toate acestea, chiar dacă ambele telefoane arată similar, există câteva diferențe între ele. Nu este prima dată când Samsung redenumește un model și face modificări mai mici sau mai mari în specificații și caracteristici.

Galaxy M12 are un procesor Exynos 850 în loc de MediaTek și este alimentat de o baterie de 6.000mAh. Samsung Glaxy A12 are o baterie de 5.000mAh. În plus, este livrat clienților cu Android 11 în loc de versiunea puțin mai veche Android 10.

Cu o populație de peste 96 de milioane, Vietnam este a cincisprezecea țară cu cea mai mare populație din lume și a opta din Asia. Vietnam este cel mai mare producător de nuci de caju din lume, cu o treime din cota globală și al doilea exportator de cafea și orez din lume.

Smartphone-ul are un ecran LCD cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri), cu o rezoluție de 1600×720. Pe spate are un modul pătrat, amplasat în stânga sus și sub el un bliț LED. Sunt acolo patru camere, una primară de 48MP / 5MP / 2MP / 2MP, iar frontal are o cameră de 8MP. Și pe partea de memorie M12 este similar cu Galaxy A12, deși pentru moment numai varianta cu 4GB RAM și 64 GB stocare este listată de Samsung Vietnam.

Alte detalii legate de noul telefon cu buget includ încărcare rapidă de 15W, USB-C și mufă de 3,5 mm. Conform SamMobile în materie de conectivitate are Bluetooth 5.0 și Wi-Fi 802.11 b / g / n. Telefonul nu are suport pentru Samsung Pay și Samsung DeX.