Fotografii cu Galaxy M51, are un elegant design exterior

582
Sursa Foto: via SamMobile.com

Au fost în ultimul timp multe informații despre viitorul smartphone Samsung Galaxy M51. Putem spune că știm foarte multe despre acesta, specificații, caracteristici, aproape totul. Dar ceva nu a apărut. Nu știam designul exterior al acestui smartphone, nu au apărut fotografii. Da, au existat acele fotografii neobișnuite cu M51 / M41 apărute cu aproape jumătate de an în urmă, dar nu seamănă cu Galaxy M51 în baza specificațiilor apărute până acuma.

Cu toate acestea, momentul adevărului este în sfârșit aici, deoarece ultima dintre piesele finale de puzzle a ajuns la loc. O serie de fotografii oficiale de presă s-au scurs prin intermediul lui @Sudhanshu1414. În aceste imagini preluate de SamMobile, vedem designul lui Galaxy M51 din aproape toate unghiurile.

Samsung Galaxy M51 în nuanțe de alb și negru

Aceste noi fotografii îl prezintă pe Samsung Galaxy M51 în două opțiuni de culoare, alb și negru. Mai mult, reconfirmă unele caracteristici vehiculate că ar fi la bordul modelului din seria Galaxy M. Este vorba despre un scaner de amprente montat lateral și un modul foto spate cu patru camere așezate în forma literei „L”, alături de un bliț LED.

Galaxy M51 este foarte apropiat ca design de Samsung Galaxy A71, cu câteva modificări cheie. Cu excepția designului culorilor Prism din ultimul model, acestea sunt aproape identice. Și povestea este similară în interior. Se dovedește că M51 va împărtăși o mulțime de componente hardware cu Galaxy A71, de la procesor până la configurația memoriei și mai mult decât câteva caracteristici ale camerei.

Procesorul este un circuit logic care răspunde comenzilor și procesează instrucțiunile de bază care conduc un computer sau un smartphone. În funcție de buget, performanță și alte cerințe, fiecare companie decide procesorul care va fi utilizat în smartphone-ul său.

Galaxy M51 va avea un ecran Infinity-O cu diagonala de 6,7 inch, o rezoluție Full HD+ și un procesor Qualcomm Snapdragon 730. 8 GB de RAM și 128 / 256 GB stocare vor fi la bord. O baterie uriașă de 7.000 mAh cu încărcare rapidă de 25 W va ține luminile aprinse pe telefonul M51.

Vă vom ține la curent imediat ce vom afla mai multe despre data lansării și prețul de vânzare. Viitorul smartphone Samsung ar putea fi anunțat în orice moment, chiar dacă era vorba despre o lansare în luna septembrie.