Galaxy M51 și Galaxy M31s cu quad-camera, una principală de 64MP

754
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung se pregătește de lansarea mai multor smartphone-uri din seria Galaxy A și Galaxy M. Samsung Galaxy M01 și Galaxy M11 sunt de așteptat să fie lansate în India luna viitoare. Aproape de lansare este și un alt smartphone entry-level, Galaxy M11s. De asemenea, compania intenționează să lanseze pe Galaxy M31s și un model mai mare din acestă serie, Galaxy M51.

Deși nu se știe prea multe despre Samsung Galaxy M51, câteva specificații ale departamentului foto au apărut împreună cu intervalul de lansare. În urmă cu aproximativ două săptămâni am scris că Galaxy M51 este, în esență, un Galaxy A51 rebranduit, bineînțeles cu câteva modificări de design și hardware.

ISOCELL Bright GW1 de 64MP pe Samsung Galaxy M51

Conform unei noi informați, Samsung Galaxy M51 va veni cu o configurație de patru camere la spate. Camera principală va fi un senzor de imagine ISOCELL Bright GW1 de 64MP, lansat de Samsung în mai anul trecut. Samsung a confirmat că va lansa smartphone-ul în India în iulie 2020. Samsung Galaxy A51 are și el o configurație cu o cameră cu patru camere, dar utilizează o cameră principală de 48MP.

De asemenea, am scris anterior că Galaxy M51 va avea numărul de model SM-M515F și o variantă cu stocare internă de 128GB. Se pare că Samsung Galaxy M31s cu numărul de model (SM-M317F) este și el în lucru. Conform informațiilor va fi lansat mai spre sfârșitul acestui an. Din câte se pare și Samsung Galaxy M31s va avea tot patru camere la spate cu una principală de 64MP și o stocare de 128GB.

Numărul de model al unui telefon Samsung este menționat în partea de jos din spate. Este poziționat sub locul în care scrie „Proiectat și fabricat de Samsung”. Numărul modelului la telefoanele Samsung începe întotdeauna cu „SM-“și este compus din cifre și litere.

Nimic altceva nu se cunoaște despre Galaxy M31s și Galaxy M51 și va trebui să așteptăm lansările oficiale pentru mai multe informații. Estimăm totuși un procesor mid-range Samsung Exynos și sistemul de operare Android 10 însoțit de interfața One UI 2.0. Probabil o baterie de 5.000mAh va fi pe Galaxy M51 și una puțin mai mică pe Galaxy M30s. Aproape sigur nici jack-ul de 3,5 mm nu va lipsi.